Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Tirana

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Tirana

Tirana, Albanien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Tirana, Albanien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Tirana, Tirane

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

177 kr. - 894 kr.

Alle biltyper

177 kr. - 877 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Tirana, Tirane er i maj når priserne er 177 kr. per dag i gennemsnit. 177 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 363 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Tirana. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Tirana, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Tirana GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Tirana, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

5 kontorer

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Tirana

Har GREEN MOTION en lokation i Tirana Rinas Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som GREEN MOTION har i Tirana Rinas Lufthavn kan findes på Tirana Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra GREEN MOTION når man er i Tirana i oktober?

Med en gennemsnitspris på 199 kr./dag, udlejning af Mini biler fra GREEN MOTION i Tirana i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Tirana helt ned til 71 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra GREEN MOTION i Tirana?

Til en gennemsnitspris på 199 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra GREEN MOTION i Tirana det billigste valg. 29% af vores brugere som lejede en bil i Tirana fra GREEN MOTION valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 199 kr. per dag for en Mini er nemlig også 39% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil GREEN MOTION har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange GREEN MOTION biludlejningslokationer er der i Tirana?

I Tirana har GREEN MOTION 5 lokationer. Tirana Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 91% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Tirana fra GREEN MOTION , Tirana Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tirana?

Priser for biler i Tirana opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tirana?

Fra september 2023 er der 112 udbydere at vælge mellem for biler i Tirana.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tirana?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Tirana. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tirana?

For at leje en bil i Tirana, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Tirana

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos GREEN MOTION ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Tirana biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tirana på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.