Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Tirana

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Tirana

Tirana, Albanien
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Tirana, Albanien
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Tirana GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Tirana, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Tirana

GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Tirana skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Tirana. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

430 kr. per dag (eller 3.012 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en GREEN MOTION udlejningsbil i Tirana i juli, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i juli for en GREEN MOTION udlejningsbil var 158 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra GREEN MOTION på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja. De 1 lokation som GREEN MOTION har i Lufthavn: Tirana Rinas kan findes på Tirana Airport.

Med en gennemsnitspris på 285 kr./dag, udlejning af Economy biler fra GREEN MOTION i Tirana i juli er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Tirana helt ned til 158 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste juli.

Til en gennemsnitspris på 285 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra GREEN MOTION i Tirana det billigste valg. 33% af vores brugere som lejede en bil i Tirana fra GREEN MOTION valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 285 kr. per dag for en Economy er nemlig også 31% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil GREEN MOTION har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

I Tirana har GREEN MOTION 4 lokationer. Tirana Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 65% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Tirana fra GREEN MOTION , Tirana Airport lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Tirana

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos GREEN MOTION ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Tirana biludlejningsfirmaer