Find billige flybilletter til Tirana

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 28.5
lør. 4.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tirana

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tirana

Bedste pris på enkeltbillet

493 kr.

Bedste pris på returbillet

753 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 00min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tirana fra Danmark i de seneste 72 timer er 493 kr. (København Kastrup til Tirana Rinas).
Den bedste pris på en returbillet til Tirana fra Danmark i de seneste 72 timer er 753 kr. (København Kastrup til Tirana Rinas).
Det hurtigste fly til Tirana fra Danmark tager 5t. 00min. (København Kastrup til Tirana Rinas).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Tirana, herunder Air France, LOT og Austrian Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tirana

Find de billigste fly til disse Tirana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tirana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tirana

København (CPH) til Tirana (TIA)

Fly til Tirana ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tirana Rinas, hvor den gennemsnitlige pris er 1.777 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TIRANA FRA KØBENHAVNmarts15% billigereAt flyve fra København til Tirana ​​koster i gennemsnit blot 1.506 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TIRANA FRA KØBENHAVNdecember32% dyrereDet koster cirka 2.351 kr. at flyve til Tirana ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TIRANA FRA KØBENHAVNjuli508% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tirana fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tirana?

Mange danske turister valfarter til de populære storbyer, men der er god grund til at prøve noget nyt. Landene på Balkan tilbyder noget andet end de kommercielle storbyer. Det vil du opleve, når du rejser med fly til Tirana, som er populær at opleve om sommeren fra juni til august, hvor vejret er perfekt til at nyde byens søer og parker. Vejret er også godt i april, maj, september og oktober, hvor du som regel stadig kan gå rundt i en T-shirt. Vinteren er den vådeste og koldeste tid, hvor der ofte er gode chancer for at finde billige flybilletter til Tirana.

Den billigste måned at flyve til Tirana fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.506 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Tirana fra Danmark i februar i stedet. Fly til Tirana i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.591 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Tirana er 38 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.777 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Tirana udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Tirana for 753 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Tirana er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.669 kr.. Fly fra Danmark til Tirana på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.134 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Tirana på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Tirana om morgenen helt ned til 1.678 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Tirana, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.017 kr. pr. billet.Gode tilbud på fly til Tirana

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tirana fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
21. jun.
CPH03:55København Kastrup
41t. 05min.
2 stop
TIA21:00Tirana Rinas
27. jun.
TIA15:50Tirana Rinas
12t. 20min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup
Flere flyselskaber
14. jun.
CPH03:55København Kastrup
41t. 05min.
2 stop
TIA21:00Tirana Rinas
30. jun.
TIA11:20Tirana Rinas
21t. 55min.
1 stop
CPH09:15København Kastrup
Flere flyselskaber
15. jun.
CPH03:50København Kastrup
16t. 45min.
2 stop
TIA20:35Tirana Rinas
22. jun.
TIA15:30Tirana Rinas
12t. 30min.
1 stop
CPH04:00København Kastrup
Flere flyselskaber
21. jun.
CPH03:55København Kastrup
41t. 05min.
2 stop
TIA21:00Tirana Rinas
27. jun.
TIA12:00Tirana Rinas
17t. 20min.
2 stop
CPH05:20København Kastrup
Flere flyselskaber
21. jun.
CPH03:20København Kastrup
18t. 30min.
1 stop
TIA21:50Tirana Rinas
27. jun.
TIA15:50Tirana Rinas
12t. 20min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup
Flere flyselskaber
14. jun.
CPH03:55København Kastrup
41t. 05min.
2 stop
TIA21:00Tirana Rinas
30. jun.
TIA16:55Tirana Rinas
16t. 20min.
2 stop
CPH09:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Tirana

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Tirana, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines og Wizz Air
Flere flyselskaber
28. maj
CPH14:55København Kastrup
5t. 00min.
1 stop
TIA19:55Tirana Rinas
Flere flyselskaber
30. maj
CPH18:25København Kastrup
20t. 35min.
2 stop
TIA15:00Tirana Rinas
Pegasus Airlines
29. maj
CPH11:50København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
TIA21:20Tirana Rinas

Hvilke flyselskaber flyver til Tirana?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tirana

Hvilke flyselskaber flyver til Tirana?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Tirana fra Danmark, Austrian Airlines, Wizz Air, Adria Airways og Lufthansa. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Turkish Airlines-fly til Tirana

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Tirana på momondo er Turkish Airlines, som flyver 9 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på Turkish Airlines-fly til Tirana kostede 1.598 kr. (returrejse fra Billund til Tirana fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 120 anmeldelser af Turkish Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,2.

Lufthansa-fly til Tirana

Lufthansa-fly til Tirana kan fås fra helt ned til 1.030 kr. (returrejse fra Billund fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 8 fly, som Lufthansa flyver til Tirana på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Lufthansa til Tirana er fra Frankfurt Intl. Lufthansa er blevet bedømt med 7,3/10 af momondo-brugere i 300 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Tirana

Neden for finder du alle lufthavne i Tirana samt deres afstand til centrum

Du kan tage en shuttlebus fra selskabet Rinas direkte fra Tirana Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 30 min og koster ca. 250 ALL (ca. 15 DKK). Du kan også vælge at tage en taxi til en pris af ca. 2 344 ALL (ca. 142 DKK).


Populære fly til Tirana

Find dine flybilletter til Tirana blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Tirana
Hurtigste flyvetid2t. 45min.
Laveste pris753 kr.
Fly fra Aalborg til Tirana
Hurtigste flyvetid7t. 20min.
Laveste pris1.394 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Tirana

Du kommer nemmest rundt i Tirana via en kombination af gåben og offentlig transport. Der kører 20 bybusser i centrum fra klokken 06:00 til 23:00. En busbillet til en enkelt tur på maks. to timer koster ca. 40 ALL (ca. 2 DKK).


Visumkrav for Tirana

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit til Albanien i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i mindst tre måneder efter feriens afslutning. Det betyder også, at du skal medbringe pas, da det skal vises ved ankomst.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tirana


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tirana

Du kan se frem til unikke seværdigheder, når du er landet med fly i Tirana. Piramida er byens vartegn i form af en pyramideformet bygning, som også er samlingssted for de lokale. Museet Bunk’Art er en tidligere bunker, som i dag byder på et indblik i fortidens skjul under jorden. Byens høje klokketårn Kulla e Sahatit er et klassisk sted at forevige det obligatoriske feriebillede.

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, da pengene er givet godt ud, hvis du får brug for sygebehandling eller lignende på din ferie i Tirana. Du kan også vælge tillægsforsikringer, hvad enten du har behov for tyveriforsikring, bagagedækning eller andet.

Du bør ikke drikke vand fra hanen i Albanien.

I Albanien er det kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge.

Der er gode indkøbsmuligheder ved Myslym Shyri og Tregu Cam. Indkøbscentrene QTU og Citi Park byder også på mange butikker.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Tirana. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Tirana med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Tirana ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Tirana er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.