Find billige fly til Tirana fra 650 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 30.5
tir. 6.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tirana

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tirana

Bedste pris på enkeltbillet

650 kr.

Bedste pris på returbillet

975 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 00min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tirana fra Danmark i de seneste 72 timer er 650 kr. (København Kastrup til Tirana Rinas).
Den bedste pris på en returbillet til Tirana fra Danmark i de seneste 72 timer er 975 kr. (København Kastrup til Tirana Rinas).
Det hurtigste fly til Tirana fra Danmark tager 5t. 00min. (København Kastrup til Tirana Rinas).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Tirana, herunder Lufthansa og Air Serbia.

Indsigter og trends for flyrejser til Tirana

Få indsigter om din flyrejse til Tirana, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tirana?

Den billigste måned at flyve til Tirana fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.197 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Tirana fra Danmark i september i stedet. Fly til Tirana i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.286 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Tirana?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tirana på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Tirana er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.768 kr.. Fly fra Danmark til Tirana på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.232 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tirana?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Tirana på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Tirana om formiddagen helt ned til 1.876 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Tirana, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.090 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Tirana?

Rejsetiden fra Danmark til Tirana varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Tirana Rinas (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 4t. 15min.. En anden populær rute fra Danmark til Tirana er at flyve fra Billund til Tirana Rinas, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Tirana?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Tirana er 29 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.640 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tirana

Find de billigste fly til disse Tirana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tirana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tirana

København (CPH) til Tirana (TIA)

Fly til Tirana ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tirana Rinas, hvor den gennemsnitlige pris er 1.640 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TIRANA FRA KØBENHAVNnovember27% billigereAt flyve fra København til Tirana ​​koster i gennemsnit blot 1.197 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TIRANA FRA KØBENHAVNjuli46% dyrereDet koster cirka 2.393 kr. at flyve til Tirana ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TIRANA FRA KØBENHAVNjuli693% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tirana fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tirana

Mange danske turister valfarter til de populære storbyer, men der er god grund til at prøve noget nyt. Landene på Balkan tilbyder noget andet end de kommercielle storbyer. Det vil du opleve, når du rejser med fly til Tirana, som er populær at opleve om sommeren fra juni til august, hvor vejret er perfekt til at nyde byens søer og parker. Vejret er også godt i april, maj, september og oktober, hvor du som regel stadig kan gå rundt i en T-shirt. Vinteren er den vådeste og koldeste tid, hvor der ofte er gode chancer for at finde billige flybilletter til Tirana.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Tirana. Hvis du har planer om at flyve til Tirana, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Kukës Intl (93 km fra Tirana centrum).


Gode tilbud på fly til Tirana

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tirana fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
27. jun.
CPH17:10København Kastrup
14t. 05min.
2 stop
TIA07:15Tirana Rinas
4. jul.
TIA11:20Tirana Rinas
6t. 35min.
1 stop
CPH17:55København Kastrup
Flere flyselskaber
27. jun.
CPH17:10København Kastrup
14t. 05min.
2 stop
TIA07:15Tirana Rinas
4. jul.
TIA07:45Tirana Rinas
20t. 25min.
2 stop
CPH04:10København Kastrup
1.044 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. jun.
CPH18:20København Kastrup
16t. 45min.
2 stop
TIA11:05Tirana Rinas
5. jul.
TIA02:00Tirana Rinas
8t. 20min.
1 stop
CPH10:20København Kastrup
1.093 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. jun.
CPH18:20København Kastrup
16t. 45min.
2 stop
TIA11:05Tirana Rinas
12. jul.
TIA16:00Tirana Rinas
20t. 55min.
2 stop
CPH12:55København Kastrup
1.120 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. jun.
CPH16:55København Kastrup
23t. 45min.
2 stop
TIA16:40Tirana Rinas
19. jun.
TIA02:05Tirana Rinas
14t. 55min.
1 stop
CPH17:00København Kastrup
1.141 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. jul.
CPH17:10København Kastrup
14t. 05min.
2 stop
TIA07:15Tirana Rinas
11. jul.
TIA03:10Tirana Rinas
10t. 30min.
1 stop
CPH13:40København Kastrup
1.162 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Tirana

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Tirana, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Serbia
Flere flyselskaber
19. jul.
CPH13:50København Kastrup
28t. 55min.
2 stop
TIA18:45Tirana Rinas
Flere flyselskaber
1. jul.
CPH17:45København Kastrup
41t. 30min.
2 stop
TIA11:15Tirana Rinas
Air Serbia
30. aug.
CPH05:05København Kastrup
16t. 30min.
1 stop
TIA21:35Tirana Rinas

Andre kabineklasser på fly til Tirana

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Tirana

Hvilke flyselskaber flyver til Tirana?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tirana

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Tirana på momondo er Air Serbia, som flyver 7 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Beograd Nikola Tesla, hvor det bedste tilbud på Air Serbia-fly til Tirana kostede 1.130 kr. (returrejse fra København Kastrup til Tirana fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 26 anmeldelser af Air Serbia giver momondo-brugere bedømmelsen 7,4.

Scandinavian Airlines-fly til Tirana kan fås fra helt ned til 2.926 kr. (returrejse fra Aalborg fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 6 fly, som Scandinavian Airlines flyver til Tirana på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Scandinavian Airlines til Tirana er fra Wien-Schwechat. Scandinavian Airlines er blevet bedømt med 7,2/10 af momondo-brugere i 403 anmeldelser.


Populære fly til Tirana

Find dine flybilletter til Tirana blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Tirana
Hurtigste flyvetid4t. 15min.
Laveste pris968 kr.
Fly fra Aalborg til Tirana
Hurtigste flyvetid12t. 40min.
Laveste pris2.531 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Tirana

Du kommer nemmest rundt i Tirana via en kombination af gåben og offentlig transport. Der kører 20 bybusser i centrum fra klokken 06:00 til 23:00. En busbillet til en enkelt tur på maks. to timer koster ca. 40 ALL (ca. 2 DKK).


Visumkrav for Tirana

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit til Albanien i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i mindst tre måneder efter feriens afslutning. Det betyder også, at du skal medbringe pas, da det skal vises ved ankomst.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tirana


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tirana

Du kan se frem til unikke seværdigheder, når du er landet med fly i Tirana. Piramida er byens vartegn i form af en pyramideformet bygning, som også er samlingssted for de lokale. Museet Bunk’Art er en tidligere bunker, som i dag byder på et indblik i fortidens skjul under jorden. Byens høje klokketårn Kulla e Sahatit er et klassisk sted at forevige det obligatoriske feriebillede.

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, da pengene er givet godt ud, hvis du får brug for sygebehandling eller lignende på din ferie i Tirana. Du kan også vælge tillægsforsikringer, hvad enten du har behov for tyveriforsikring, bagagedækning eller andet.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Tirana. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Tirana med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.