Lej en bil i Londrina, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Londrina, Brasilien

Londrina, PR, Brasilien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Londrina, PR, Brasilien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Londrina

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Londrina, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

9,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

2,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Londrina, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Regional De Maringas biludlejningsdisk

Biludlejning i Londrina

Indtil videre har der i september været 43 søgninger på biludlejning i Londrina på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Londrina for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz og Alamo er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Londrina. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Londrina, Brasilien?

Hvis du lejer en bil i Londrina, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Londrina er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Londrina er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Londrina?

Leje af Hyundai Accent og Volkswagen Passat in Londrina er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Londrina kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 145 kr./dag og kan gå helt ned til 56 kr./dag. Priser på leje af en Volkswagen Passat kan også variere, men plejer at ligge på omkring 218 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 83 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 3 Series Touring in Londrina?

Unidas udlejer en BMW 3 Series Touring in Londrina for 301 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en BMW 3 Series Touring in Londrina kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Londrina under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Londrina.

Minder vejret i Londrina om vejret i resten af Paraná?

Dem, der gerne vil leje bil i Londrina til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Paraná i september måned normalt er ca. 21 °C med 113,5 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Londrina