Udlejningsbiler fra Thrifty i Porto

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Porto

Porto, Portugal
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Porto, Portugal
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Porto Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Porto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Porto

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Thrifty i Porto under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Thrifty har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

I øjeblikket Thrifty har 1 lokation i Lufthavn: Porto:
Apo Intl Francisco Sa Carneiro.

Ja, Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Porto. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Thrifty på et af deres udlejningssteder i Porto. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Thrifty i Porto i juli måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Thrifty 446 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 446 kr. per dag i juli.

Der er 4 Thrifty biludlejningslokationer i Porto. Ifølge vores brugere er den mest populære Thrifty lokation i Porto beliggende på Apo Intl Francisco Sa Carneiro. 84% af vores brugere som har lejet bil fra Thrifty i Porto lejede fra denne lokation det seneste år.