Udlejningsbiler fra Avis i Wien

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Wien

Wien, Østrig
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Wien, Østrig
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Wien Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Wien, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,2

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,2

Value

6,0

Information om Avis udlejningsbiler i Wien

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Wien kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Avis har 1 lokation i Lufthavn: Wien-Schwechat. Du vil finde Avis beliggende på Flughafen Wien Schwechat.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Wien. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Wien i januar er Mini udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 224 kr. per dag for Mini udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 224 kr. per dag.

Der er 4 biludlejningslokationer i Wien som Avis ejer. Deres Flughafen Wien Schwechat, Wien lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 58% af de brugere der lejede en bil fraAvis i Wien valgt at hente den på Flughafen Wien Schwechat.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Wien

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Wien biludlejningsfirmaer