Udlejningsbiler fra FLIZZR i Wien

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i Wien

Wien, Østrig
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Wien, Østrig
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Wien FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i Wien, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

FLIZZR

5 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i Wien

Har FLIZZR en lokation i Wien-Schwechat Lufthavn?

FLIZZR har 1 lokation i Wien-Schwechat Lufthavn. Du vil finde FLIZZR beliggende på Car Rental Center, P4 car return on outdoor parking!.

Hvad er den mest populære bil at leje fra FLIZZR når man er i Wien i oktober?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra FLIZZR i Wien i oktober måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra FLIZZR 1.136 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 1.136 kr. per dag i oktober.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Wien?

Priser for biler i Wien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Wien?

Fra september 2023 er der 92 udbydere at vælge mellem for biler i Wien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Wien?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Wien. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Wien?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Wien. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Wien

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos FLIZZR? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Wien biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Wien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.