Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i Amsterdam

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Amsterdam

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Hertz biludlejningstilbud i Amsterdam, Noord-Holland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

249 kr. - 721 kr.

Alle biltyper

323 kr. - 792 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Amsterdam, Noord-Holland er i oktober når priserne er 249 kr. per dag i gennemsnit. 249 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 419 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Amsterdam. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Amsterdam, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Amsterdam, Noord-Holland er i april når priserne er 442 kr. per dag i gennemsnit. 442 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 564 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Amsterdam. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Amsterdam, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Amsterdam, Noord-Holland er i marts når priserne er 334 kr. per dag i gennemsnit. 334 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 505 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Amsterdam. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Amsterdam, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

218 kr./dag

16 juni – 21 juni
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

256 kr./dag

18 juni – 23 juni
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

308 kr./dag

18 juni – 23 juni
Chevrolet Sonic Sedan

Amsterdam Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Amsterdam, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Amsterdam

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Amsterdam koste i juni?

Billeje i Amsterdam fra Hertz i juni vil i gennemsnit koste 632 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste juni helt ned til 349 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Amsterdam i en uge, er den gennemsnitlige pris 4.421 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

Har Hertz en lokation i Amsterdam Schiphol Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Amsterdam Schiphol Lufthavn kan findes på Aankomstpassage, Schiphol.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Amsterdam?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Amsterdam. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Amsterdam her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Amsterdam i juni?

Med en gennemsnitspris på 637 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Hertz i Amsterdam i juni er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Amsterdam helt ned til 349 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste juni.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Amsterdam?

For 637 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Hertz i Amsterdam (37% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Hertz). I det seneste år har 60% af momondo-brugere som vælger at leje fra Hertz mens de er i Amsterdam lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Hertz også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Amsterdam?

Der er 5 Hertz biludlejningslokationer i Amsterdam. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Amsterdam beliggende på Aankomstpassage, Schiphol. 66% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Amsterdam lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Amsterdam?

Priser for biler i Amsterdam opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Amsterdam?

Antallet af udbydere for biler i Amsterdam er 81 fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Amsterdam?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Amsterdam. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Amsterdam?

For at leje en bil i Amsterdam, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Amsterdam på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Amsterdam

Populære typer af udlejningsbiler i Amsterdam