Udlejningsbiler fra Hertz i Amsterdam

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Amsterdam

Amsterdam, Holland
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Amsterdam, Holland
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Amsterdam, Noord-Holland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

225 kr. - 729 kr.

Alle biltyper

225 kr. - 729 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Amsterdam, Noord-Holland er i juni når priserne er 225 kr. per dag i gennemsnit. 225 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 359 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Amsterdam. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Amsterdam, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Amsterdam Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Amsterdam, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,4

Information om Hertz udlejningsbiler i Amsterdam

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Amsterdam under COVID-19?

  Hver Hertz udlejningslokation i Amsterdam er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Amsterdam koste i november?

  Billeje i Amsterdam fra Hertz i november vil i gennemsnit koste 330 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste november helt ned til 192 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Amsterdam i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.313 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Amsterdam Schiphol?

  Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Amsterdam Schiphol kan findes på Aankomstpassage, Schiphol.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Amsterdam?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Amsterdam. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Amsterdam her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Amsterdam i november?

  Med en gennemsnitspris på 434 kr./dag, udlejning af Stor mellemklasse biler fra Hertz i Amsterdam i november er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Amsterdam helt ned til 225 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stor mellemklasse udlejningsbiler sidste november.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Amsterdam?

  For 201 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Hertz i Amsterdam (4% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Hertz). I det seneste år har 20% af momondo-brugere som vælger at leje fra Hertz mens de er i Amsterdam lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Hertz også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Amsterdam?

  Der er 4 Hertz biludlejningslokationer i Amsterdam. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Amsterdam beliggende på Aankomstpassage, Schiphol. 62% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Amsterdam lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Amsterdam

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Amsterdam biludlejningsfirmaer