Udlejningsbiler fra Leasys Rent i Firenze

Find og sammenlign gode tilbud på Leasys Rent udlejningsbiler i Firenze

Firenze, TO, Italien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Firenze, TO, Italien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Leasys Rent biludlejningstilbud i Firenze, Toscana

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

490 kr. - 843 kr.

Alle biltyper

508 kr. - 917 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Firenze, Toscana er i april når priserne er 490 kr. per dag i gennemsnit. 490 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 638 kr. for en Leasys Rent Lille udlejningsbil i Firenze. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Firenze, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Leasys Rent i Firenze, Toscana er i september når priserne er 478 kr. per dag i gennemsnit. 478 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 760 kr. for en Leasys Rent Mellemstor udlejningsbil i Firenze. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Leasys Rent i Firenze, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Leasys Rent i Firenze, Toscana er i september når priserne er 478 kr. per dag i gennemsnit. 478 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 770 kr. for en Leasys Rent SUV udlejningsbil i Firenze. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Leasys Rent i Firenze, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Leasys Rent

306 kr./dag

15 okt. – 19 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Firenze Leasys Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Leasys Rent biludlejningssteder i Firenze, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Leasys Rent udlejningsbiler i Firenze

Leasys Rent ønsker at deres kunder og personale i Firenze skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Leasys Rent indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Firenze. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I september, kan du forvente at betale 622 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Leasys Rent i Firenze. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Firenze fra Leasys Rent var 457 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Leasys Rent billeje i Firenze i gennemsnit 4.355 kr. i september. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Leasys Rent har 1 lokation i Lufthavn: Firenze Peretola. Du vil finde Leasys Rent beliggende på Florence airport.

Med en gennemsnitspris på 600 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Leasys Rent i Firenze i september er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Leasys Rent udlejningsbiler i Firenze helt ned til 457 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste september.

Den billigste type bil Leasys Rent tilbyder i Firenze er Economy til 600 kr. i gennemsnit per dag. 600 kr. per dag er 21% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Leasys Rent, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 51% af momondo-brugere som har lejet en bil i Firenze fra Leasys Rent valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

Der er 4 Leasys Rent biludlejningslokationer i Firenze. Ifølge vores brugere er den mest populære Leasys Rent lokation i Firenze beliggende på Florence airport. 93% af vores brugere som har lejet bil fra Leasys Rent i Firenze lejede fra denne lokation det seneste år.


Leasys Rent biler i andre byer i Italien

Find Leasys Rent tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Rom, Milano, og Napoli

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Firenze

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Leasys Rent? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Firenze biludlejningsfirmaer