Udlejningsbiler fra Leasys Rent i Firenze

Find og sammenlign gode tilbud på Leasys Rent udlejningsbiler i Firenze

Firenze, TO, Italien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Firenze, TO, Italien
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Leasys Rent biludlejningstilbud i Firenze, Toscana

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

225 kr. - 824 kr.

Alle biltyper

296 kr. - 933 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Firenze, Toscana er i oktober når priserne er 225 kr. per dag i gennemsnit. 225 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 482 kr. for en Leasys Rent Lille udlejningsbil i Firenze. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Firenze, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Leasys Rent i Firenze, Toscana er i november når priserne er 277 kr. per dag i gennemsnit. 277 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 641 kr. for en Leasys Rent Mellemstor udlejningsbil i Firenze. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Leasys Rent i Firenze, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Leasys Rent i Firenze, Toscana er i november når priserne er 277 kr. per dag i gennemsnit. 277 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 659 kr. for en Leasys Rent SUV udlejningsbil i Firenze. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Leasys Rent i Firenze, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Leasys Rent

161 kr./dag

3 nov. – 10 nov.
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Leasys Rent

179 kr./dag

3 nov. – 10 nov.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Leasys Rent

187 kr./dag

3 nov. – 10 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Firenze Leasys Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Leasys Rent biludlejningssteder i Firenze, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Leasys Rent

4 kontorer

Information om Leasys Rent udlejningsbiler i Firenze

Har Leasys Rent en lokation i Firenze Peretola Lufthavn?

Leasys Rent har 1 lokation i Firenze Peretola Lufthavn. Du vil finde Leasys Rent beliggende på Florence airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Leasys Rent når man er i Firenze i oktober?

Med en gennemsnitspris på 434 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra Leasys Rent i Firenze i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Leasys Rent udlejningsbiler i Firenze helt ned til 402 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste oktober.

Hvor mange Leasys Rent biludlejningslokationer er der i Firenze?

Der er 4 Leasys Rent biludlejningslokationer i Firenze. Ifølge vores brugere er den mest populære Leasys Rent lokation i Firenze beliggende på Florence airport. 86% af vores brugere som har lejet bil fra Leasys Rent i Firenze lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Firenze?

Priser for biler i Firenze opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Firenze?

Antallet af udbydere for biler i Firenze er 112 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Firenze?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Firenze. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Firenze?

For at leje en bil i Firenze, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Leasys Rent biler i andre byer i Italien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Firenze

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Leasys Rent? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Firenze biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Firenze på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.