Udlejningsbiler fra SICILY BY CAR i Palermo

Find og sammenlign gode tilbud på SICILY BY CAR udlejningsbiler i Palermo

Palermo, SI, Italien
4. dec. — 11. dec.
Palermo, SI, Italien
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

SICILY BY CAR biludlejningstilbud i Palermo, Sicilien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

84 kr. - 599 kr.

Alle biltyper

84 kr. - 635 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra SICILY BY CAR i Palermo, Sicilien er i februar når priserne er 84 kr. per dag i gennemsnit. 84 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 295 kr. for en SICILY BY CAR Lille udlejningsbil i Palermo. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra SICILY BY CAR i Palermo, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra SICILY BY CAR i Palermo, Sicilien er i oktober når priserne er 232 kr. per dag i gennemsnit. 232 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 532 kr. for en SICILY BY CAR Mellemstor udlejningsbil i Palermo. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra SICILY BY CAR i Palermo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra SICILY BY CAR i Palermo, Sicilien er i december når priserne er 223 kr. per dag i gennemsnit. 223 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 624 kr. for en SICILY BY CAR Stor udlejningsbil i Palermo. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra SICILY BY CAR i Palermo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra SICILY BY CAR i Palermo, Sicilien er i november når priserne er 167 kr. per dag i gennemsnit. 167 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 421 kr. for en SICILY BY CAR Cabriolet udlejningsbil i Palermo. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra SICILY BY CAR i Palermo, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Cabriolet udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.


Palermo SICILY BY CAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle SICILY BY CAR biludlejningssteder i Palermo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

SICILY BY CAR

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om SICILY BY CAR udlejningsbiler i Palermo

Hvad er den mest populære bil at leje fra SICILY BY CAR når man er i Palermo i december?

Ifølge vores data er Cabriolet biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra SICILY BY CAR mens de besøgte Palermo i december. Baseret på SICILY BY CAR biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Cabriolet på 224 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 224 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange SICILY BY CAR biludlejningslokationer er der i Palermo?

Der er 5 biludlejningslokationer i Palermo som SICILY BY CAR ejer. Deres Airport Punta Raisi. Desk in Rent a Car area, Palermo lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 79% af de brugere der lejede en bil fraSICILY BY CAR i Palermo valgt at hente den på Airport Punta Raisi. Desk in Rent a Car area.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Palermo?

Priser for biler i Palermo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Palermo?

Antallet af udbydere for biler i Palermo er 107 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Palermo?

Blandt forskellige lande, herunder Palermo, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Palermo?

For at leje en bil i Palermo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Palermo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.