Udlejningsbiler fra SICILY BY CAR i Palermo

Find og sammenlign gode tilbud på SICILY BY CAR udlejningsbiler i Palermo

Palermo, SI, Italien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Palermo, SI, Italien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

SICILY BY CAR biludlejningstilbud i Palermo, Sicilien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

60 kr. - 619 kr.

Alle biltyper

60 kr. - 897 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra SICILY BY CAR i Palermo, Sicilien er i december når priserne er 60 kr. per dag i gennemsnit. 60 kr. per dag er 86% lavere end den gennemsnitlige årspris på 433 kr. for en SICILY BY CAR Lille udlejningsbil i Palermo. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra SICILY BY CAR i Palermo, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra SICILY BY CAR i Palermo, Sicilien er i oktober når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 555 kr. for en SICILY BY CAR Mellemstor udlejningsbil i Palermo. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra SICILY BY CAR i Palermo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.


Palermo SICILY BY CAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle SICILY BY CAR biludlejningssteder i Palermo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

SICILY BY CAR

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Information om SICILY BY CAR udlejningsbiler i Palermo

SICILY BY CAR ønsker at deres kunder og personale i Palermo skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har SICILY BY CAR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Palermo. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge vores data er Premium biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra SICILY BY CAR mens de besøgte Palermo i januar. Baseret på SICILY BY CAR biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Premium på 661 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 652 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Der er 5 biludlejningslokationer i Palermo som SICILY BY CAR ejer. Deres Airport Punta Raisi. Desk in Rent a Car area, Palermo lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 81% af de brugere der lejede en bil fraSICILY BY CAR i Palermo valgt at hente den på Airport Punta Raisi. Desk in Rent a Car area.


SICILY BY CAR biler i andre byer i Italien

Find SICILY BY CAR tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Rom og Milano