Udlejningsbiler fra Autovia i Palermo

Find og sammenlign gode tilbud på Autovia udlejningsbiler i Palermo

Palermo, SI, Italien
11. dec. — 18. dec.
Palermo, SI, Italien
man. 11.12
Middag
man. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Autovia biludlejningstilbud i Palermo, Sicilien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

74 kr. - 568 kr.

Alle biltyper

74 kr. - 568 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Autovia i Palermo, Sicilien er i november når priserne er 74 kr. per dag i gennemsnit. 74 kr. per dag er 77% lavere end den gennemsnitlige årspris på 327 kr. for en Autovia Lille udlejningsbil i Palermo. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Autovia i Palermo, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Autovia alt efter hvilken dag du booker.


Palermo Autovia lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autovia biludlejningssteder i Palermo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Autovia

4 kontorer

Information om Autovia udlejningsbiler i Palermo

Hvad er den mest populære bil at leje fra Autovia når man er i Palermo i januar?

Med en gennemsnitspris på 468 kr./dag, udlejning af Mini biler fra Autovia i Palermo i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Autovia udlejningsbiler i Palermo helt ned til 468 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste januar.

Hvor mange Autovia biludlejningslokationer er der i Palermo?

Der er 4 biludlejningslokationer i Palermo som Autovia ejer. Deres Palermo airport, Palermo lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 98% af de brugere der lejede en bil fraAutovia i Palermo valgt at hente den på Palermo airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Palermo?

Priser for biler i Palermo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Palermo?

Antallet af udbydere for biler i Palermo er 105 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Palermo?

Blandt forskellige lande, herunder Palermo, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Palermo?

For at leje en bil i Palermo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Palermo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.