Udlejningsbiler fra Autovia i Palermo

Find og sammenlign gode tilbud på Autovia udlejningsbiler i Palermo

Palermo, SI, Italien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Palermo, SI, Italien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Palermo Autovia lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autovia biludlejningssteder i Palermo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Autovia

4 kontorer

Information om Autovia udlejningsbiler i Palermo

Autovia ønsker at deres kunder og personale i Palermo skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Autovia indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Palermo. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Med en gennemsnitspris på 477 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Autovia i Palermo i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Autovia udlejningsbiler i Palermo helt ned til 463 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

Der er 4 biludlejningslokationer i Palermo som Autovia ejer. Deres Palermo airport, Palermo lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 96% af de brugere der lejede en bil fraAutovia i Palermo valgt at hente den på Palermo airport.