Udlejningsbiler fra Autovia i Verona

Find og sammenlign gode tilbud på Autovia udlejningsbiler i Verona

Verona, VE, Italien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Verona, VE, Italien
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Autovia biludlejningstilbud i Verona, Veneto

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

89 kr. - 440 kr.

Alle biltyper

89 kr. - 440 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Autovia i Verona, Veneto er i december når priserne er 89 kr. per dag i gennemsnit. 89 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 345 kr. for en Autovia Lille udlejningsbil i Verona. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Autovia i Verona, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Autovia alt efter hvilken dag du booker.


Verona Autovia lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autovia biludlejningssteder i Verona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Autovia

4 kontorer

Information om Autovia udlejningsbiler i Verona

Har Autovia en lokation i Verona Lufthavn?

Der er 1 lokation i Verona Lufthavn. De adresser for dette Autovia biludlejningscenter er Verona airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Autovia når man er i Verona i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Autovia i Verona, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 348 kr./dag i gennemsnit og 348 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Autovia biludlejningslokationer er der i Verona?

Autovia opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Verona. Den mest populære biludlejningslokation Autovia har i Verona er placeret på Verona airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 77% af vores brugere, der søgte efter Autovia udlejningsbiler i Verona endt med at leje deres bil fra Verona airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Verona?

Priser for biler i Verona opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Verona?

Der er 101 udbydere for biler i Verona fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Verona?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Verona. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Verona?

Alle førere, der lejer en bil i Verona, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Autovia biler i andre byer i Italien


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Verona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.