Udlejningsbiler fra Sixt i Hamborg

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Hamborg

Hamborg, Tyskland
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Hamborg, Tyskland
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Hamborg, Hamburg

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

168 kr. - 2.424 kr.

Alle biltyper

288 kr. - 2.048 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Hamborg, Hamburg er i februar når priserne er 168 kr. per dag i gennemsnit. 168 kr. per dag er 77% lavere end den gennemsnitlige årspris på 730 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Hamborg. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Hamborg, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Hamborg, Hamburg er i april når priserne er 288 kr. per dag i gennemsnit. 288 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.006 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Hamborg. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Hamborg, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Hamborg, Hamburg er i oktober når priserne er 382 kr. per dag i gennemsnit. 382 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 553 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Hamborg. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Hamborg, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Hamborg, Hamburg er i september når priserne er 265 kr. per dag i gennemsnit. 265 kr. per dag er 70% lavere end den gennemsnitlige årspris på 884 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Hamborg. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Hamborg, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

216 kr./dag

12 okt. – 26 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

241 kr./dag

12 okt. – 26 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

260 kr./dag

12 okt. – 26 okt.
Toyota Corolla

Hamborg Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Hamborg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
16 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

7,6

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Hamborg

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Hamborg under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Hamborg skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Hamborg. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Hamborg koste i oktober?

  365 kr. per dag (eller 2.552 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Sixt udlejningsbil i Hamborg i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Sixt udlejningsbil var 222 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Sixt på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Hamborg?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Lufthavn: Hamborg (Flughafenstr. 1/Terminal 2).

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Hamborg i oktober?

  Standard udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Sixt i Hamborg i oktober måned. I gennemsnit koster Standard udlejningsbiler fra Sixt 694 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 222 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Hamborg?

  Til en gennemsnitspris på 279 kr. per dag, er en Stor mellemklasse udlejningsbil fra Sixt i Hamborg det billigste valg. 4% af vores brugere som lejede en bil i Hamborg fra Sixt valgte at reservere en Stor mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 279 kr. per dag for en Stor mellemklasse er nemlig også 17% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Sixt har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Hamborg?

  I Hamborg har Sixt 16 lokationer. Millerntorplatz 1 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 27% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Hamborg fra Sixt, Millerntorplatz 1 lokationen.


Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Berlin, og Frankfurt