Udlejningsbiler fra Sixt i Hamborg

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Hamborg

Hamborg, Tyskland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Hamborg, Tyskland
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Hamborg, Hamburg

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

263 kr. - 1.796 kr.

Alle biltyper

391 kr. - 1.361 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Hamborg, Hamburg er i december når priserne er 263 kr. per dag i gennemsnit. 263 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 643 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Hamborg. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Hamborg, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Hamborg, Hamburg er i januar når priserne er 348 kr. per dag i gennemsnit. 348 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 649 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Hamborg. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Hamborg, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Hamborg, Hamburg er i oktober når priserne er 433 kr. per dag i gennemsnit. 433 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.001 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Hamborg. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Hamborg, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Hamborg, Hamburg er i december når priserne er 350 kr. per dag i gennemsnit. 350 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 904 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Hamborg. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Hamborg, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Hamborg, Hamburg er i februar når priserne er 679 kr. per dag i gennemsnit. 679 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 855 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Hamborg. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Hamborg, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Hamborg, Hamburg er i november når priserne er 446 kr. per dag i gennemsnit. 446 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.099 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Hamborg. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Hamborg, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Hamborg, Hamburg er i januar når priserne er 287 kr. per dag i gennemsnit. 287 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 551 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Hamborg. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Hamborg, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

322 kr./dag

10 okt. – 17 okt.
Renault Captur

Hamborg Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Hamborg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,9

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,7

Information om Sixt udlejningsbiler i Hamborg

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Hamborg koste i oktober?

394 kr. per dag (eller 2.756 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Sixt udlejningsbil i Hamborg i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Sixt udlejningsbil var 241 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Sixt på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Sixt en lokation i Hamburg Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Hamburg Lufthavn (Flughafenstr. 1/Terminal 2).

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Hamborg i oktober?

Stor mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Sixt i Hamborg i oktober måned. I gennemsnit koster Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Sixt 418 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 241 kr. per dag i oktober.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Hamborg?

I Hamborg har Sixt 17 lokationer. Flughafenstr. 1/Terminal 2 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 34% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Hamborg fra Sixt, Flughafenstr. 1/Terminal 2 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Hamborg?

Priser for biler i Hamborg blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Hamborg?

Fra september 2023 er der 222 udbydere at vælge mellem for biler i Hamborg.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Hamborg?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Hamborg. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Hamborg?

For at leje en bil i Hamborg, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som SIXT I, SIXT I, og SIXT I

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Hamborg

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Hamborg biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Hamborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.