Udlejningsbiler fra Sixt i Rostock

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Rostock

Rostock, Tyskland
30. nov. — 7. dec.
Samme aflevering
Rostock, Tyskland
ons. 30.11
Middag
ons. 7.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

223 kr. - 374 kr.

Alle biltyper

333 kr. - 526 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern er i marts når priserne er 223 kr. per dag i gennemsnit. 223 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 307 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Rostock. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Rostock, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern er i januar når priserne er 329 kr. per dag i gennemsnit. 329 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 486 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Rostock. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Rostock, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern er i januar når priserne er 437 kr. per dag i gennemsnit. 437 kr. per dag er 15% lavere end den gennemsnitlige årspris på 517 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Rostock. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Rostock, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Rostock Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Rostock, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer

Information om Sixt udlejningsbiler i Rostock

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Rostock skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Rostock. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Rostock Laage. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Flughafenstr. 1.

Med en gennemsnitspris på 499 kr./dag, udlejning af Standard biler fra Sixt i Rostock i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Rostock helt ned til 453 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste december.

Gerhart-Hauptmann-Str. 13 er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Rostock. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 62% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Gerhart-Hauptmann-Str. 13 lokationen.


Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin