Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Rostock

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Rostock

Rostock, Tyskland
25. apr. — 2. maj
Rostock, Tyskland
tor. 25.4
Middag
tor. 2.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Sixt biludlejningstilbud i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

221 kr. - 356 kr.

Alle biltyper

281 kr. - 766 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern er i november når priserne er 221 kr. per dag i gennemsnit. 221 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 300 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Rostock. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Rostock, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern er i august når priserne er 335 kr. per dag i gennemsnit. 335 kr. per dag er 18% lavere end den gennemsnitlige årspris på 410 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Rostock. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Rostock, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern er i september når priserne er 379 kr. per dag i gennemsnit. 379 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 599 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Rostock. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Rostock, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern er i maj når priserne er 241 kr. per dag i gennemsnit. 241 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 444 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Rostock. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Rostock, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Information om Sixt udlejningsbiler i Rostock

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Rostock koste i maj?

437 kr. per dag i Rostock er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i maj. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 464 kr. per dag i maj, eller 3.248 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste maj, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Sixt en lokation i Rostock Laage Lufthavn?

Der er 1 lokation i Rostock Laage Lufthavn. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Flughafenstr. 1.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Rostock i maj?

Med en gennemsnitspris på 530 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Sixt i Rostock i maj er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Rostock helt ned til 530 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste maj.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Rostock?

Gerhart-Hauptmann-Str. 13 er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Rostock. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 58% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Gerhart-Hauptmann-Str. 13 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rostock?

Priser for biler i Rostock opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rostock?

Fra april 2024 er der 42 udbydere at vælge mellem for biler i Rostock.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rostock?

Blandt forskellige lande, herunder Rostock, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rostock?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Rostock. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Rostock Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Rostock, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rostock på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 25.4
Middag
tor. 2.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Rostock

Populære typer af udlejningsbiler i Rostock