Udlejningsbiler fra Sixt i Rostock

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Rostock

Rostock, Tyskland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Rostock, Tyskland
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Rostock Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Rostock, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Sixt udlejningsbiler i Rostock

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Rostock under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Rostock skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Rostock. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Rostock koste i oktober?

  288 kr. per dag i Rostock er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 358 kr. per dag i oktober, eller 2.504 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Rostock Laage?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Rostock Laage. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Flughafenstr. 1.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Rostock i oktober?

  Med en gennemsnitspris på 323 kr./dag, udlejning af Stationcar biler fra Sixt i Rostock i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Rostock helt ned til 288 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stationcar udlejningsbiler sidste oktober.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Rostock?

  Gerhart-Hauptmann-Str. 13 er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Rostock. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 74% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Gerhart-Hauptmann-Str. 13 lokationen.


Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin