Udlejningsbiler fra Sixt i Düsseldorf

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Düsseldorf

Düsseldorf, Tyskland
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Düsseldorf, Tyskland
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

249 kr. - 1.055 kr.

Alle biltyper

466 kr. - 1.055 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen er i december når priserne er 249 kr. per dag i gennemsnit. 249 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 489 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Düsseldorf. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Düsseldorf, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen er i juli når priserne er 311 kr. per dag i gennemsnit. 311 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 806 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Düsseldorf. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Düsseldorf, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Düsseldorf Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Düsseldorf, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Information om Sixt udlejningsbiler i Düsseldorf

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Düsseldorf skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Düsseldorf. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Duesseldorf Intl. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Terminal Ring 1, Zentralgeb..

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Düsseldorf i januar. Baseret på Sixt biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 328 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 227 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Den billigste type bil Sixt tilbyder i Düsseldorf er Economy til 328 kr. i gennemsnit per dag. 328 kr. per dag er 38% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 22% af momondo-brugere som har lejet en bil i Düsseldorf fra Sixt valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

Terminal Ring 1, Zentralgeb. er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 13 lokationer de har i Düsseldorf. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 61% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Terminal Ring 1, Zentralgeb. lokationen.


Sixt udlejningsbiler i Nordrhein-Westfalen

Lej en bil fra Sixt i andre byer hele vejen igennem Nordrhein-Westfalen som Köln og Dortmund

Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Düsseldorf

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Düsseldorf biludlejningsfirmaer