Udlejningsbiler fra Sixt i Düsseldorf

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Düsseldorf

Düsseldorf, Tyskland
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Düsseldorf, Tyskland
tor. 9.12
Middag
tor. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Düsseldorf Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Düsseldorf, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
12 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

9,0

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

8,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Düsseldorf

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Düsseldorf under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Düsseldorf skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Düsseldorf. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Düsseldorf koste i januar?

  I januar, kan du forvente at betale 478 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Sixt i Düsseldorf. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Düsseldorf fra Sixt var 141 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Sixt billeje i Düsseldorf i gennemsnit 3.346 kr. i januar. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Duesseldorf Intl?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Duesseldorf Intl. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Terminal Ring 1, Zentralgeb..

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Düsseldorf i januar?

  Ifølge vores data er Stor biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Düsseldorf i januar. Baseret på Sixt biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor på 471 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 286 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Düsseldorf?

  Terminal Ring 1, Zentralgeb. er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 12 lokationer de har i Düsseldorf. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 51% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Terminal Ring 1, Zentralgeb. lokationen.


Sixt udlejningsbiler i Nordrhein-Westfalen

Lej en bil fra Sixt i andre byer hele vejen igennem Nordrhein-Westfalen som Köln og Dortmund

Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Düsseldorf

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Düsseldorf biludlejningsfirmaer