Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Düsseldorf

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Düsseldorf

Düsseldorf, Tyskland
1. mar. — 8. mar.
Düsseldorf, Tyskland
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Sixt biludlejningstilbud i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

214 kr. - 856 kr.

Alle biltyper

253 kr. - 1.283 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen er i august når priserne er 214 kr. per dag i gennemsnit. 214 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 533 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Düsseldorf. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Düsseldorf, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen er i marts når priserne er 294 kr. per dag i gennemsnit. 294 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 634 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Düsseldorf. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Düsseldorf, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen er i juli når priserne er 347 kr. per dag i gennemsnit. 347 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 817 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Düsseldorf. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Düsseldorf, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen er i november når priserne er 329 kr. per dag i gennemsnit. 329 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 585 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Düsseldorf. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Düsseldorf, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen er i marts når priserne er 347 kr. per dag i gennemsnit. 347 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 680 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Düsseldorf. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Düsseldorf, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen er i april når priserne er 335 kr. per dag i gennemsnit. 335 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 621 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Düsseldorf. Mens april nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Düsseldorf, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Düsseldorf Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Düsseldorf, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,2

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,3

Information om Sixt udlejningsbiler i Düsseldorf

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Düsseldorf koste i marts?

I marts, kan du forvente at betale 378 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Sixt i Düsseldorf. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Düsseldorf fra Sixt var 295 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Sixt billeje i Düsseldorf i gennemsnit 2.649 kr. i marts. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Sixt en lokation i Duesseldorf Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Duesseldorf Intl Lufthavn. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Terminal Ring 1, Zentralgeb..

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Düsseldorf i marts?

Ifølge vores data er Premium biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Düsseldorf i marts. Baseret på Sixt biludlejningspriser i marts sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Premium på 655 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 355 kr./dag sidste marts, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Düsseldorf?

Terminal Ring 1, Zentralgeb. er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 13 lokationer de har i Düsseldorf. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 60% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Terminal Ring 1, Zentralgeb. lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Düsseldorf?

Priser for biler i Düsseldorf opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Düsseldorf?

Der er 131 udbydere for biler i Düsseldorf fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Düsseldorf?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Düsseldorf. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Düsseldorf?

Alle førere, der lejer en bil i Düsseldorf, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Düsseldorf på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Düsseldorf

Udforsk andre populære byer i Nordrhein-Westfalen


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Düsseldorf
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo