Udlejningsbiler fra BUCHBINDER i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på BUCHBINDER udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

BUCHBINDER biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

144 kr. - 509 kr.

Alle biltyper

168 kr. - 1.449 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra BUCHBINDER i Berlin, Berlin er i november når priserne er 144 kr. per dag i gennemsnit. 144 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 267 kr. for en BUCHBINDER Lille udlejningsbil i Berlin. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra BUCHBINDER i Berlin, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra BUCHBINDER alt efter hvilken dag du booker.


Berlin BUCHBINDER lokationer

Herunder kan du finde information om alle BUCHBINDER biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
16 kontorer

Information om BUCHBINDER udlejningsbiler i Berlin

 • Er det sikkert at leje en bil fra BUCHBINDER i Berlin under COVID-19?

  BUCHBINDER ønsker at deres kunder og personale i Berlin skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har BUCHBINDER indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Berlin. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra BUCHBINDER i Berlin koste i november?

  371 kr. per dag (eller 2.595 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en BUCHBINDER udlejningsbil i Berlin i november, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i november for en BUCHBINDER udlejningsbil var 197 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra BUCHBINDER på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har BUCHBINDER en lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg?

  Ja. De 1 lokation som BUCHBINDER har i Lufthavn: Berlin Brandenburg kan findes på Melli-Beese-Ring 1.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra BUCHBINDER når man er i Berlin i november?

  Den mest populære type af bil at leje fra BUCHBINDER i Berlin i november er Varevogn til passagerer udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 449 kr. per dag for Varevogn til passagerer udlejningsbiler i november, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 401 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra BUCHBINDER i Berlin?

  For 338 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra BUCHBINDER i Berlin (34% billigere end den dyreste udlejningsbil fra BUCHBINDER ). I det seneste år har 14% af momondo-brugere som vælger at leje fra BUCHBINDER mens de er i Berlin lejet en Economy for at spare penge.Husk, at BUCHBINDER også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange BUCHBINDER biludlejningslokationer er der i Berlin?

  BUCHBINDER opererer på nuværende tidspunkt fra 17 lokationer i Berlin. Den mest populære biludlejningslokation BUCHBINDER har i Berlin er placeret på Rudower Chaussee 25.I løbet af de sidste 12 måneder har 29% af vores brugere, der søgte efter BUCHBINDER udlejningsbiler i Berlin endt med at leje deres bil fra Rudower Chaussee 25 lokationen.


BUCHBINDER biler i andre byer i Tyskland

Find BUCHBINDER tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Frankfurt