Udlejningsbiler fra INTERRENT i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på INTERRENT udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

INTERRENT biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

109 kr. - 282 kr.

Alle biltyper

109 kr. - 282 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra INTERRENT i Berlin, Berlin er i januar når priserne er 109 kr. per dag i gennemsnit. 109 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 202 kr. for en INTERRENT Lille udlejningsbil i Berlin. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra INTERRENT i Berlin, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra INTERRENT alt efter hvilken dag du booker.


Berlin INTERRENT lokationer

Herunder kan du finde information om alle INTERRENT biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

INTERRENT

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

6,0

Information om INTERRENT udlejningsbiler i Berlin

INTERRENT ønsker at deres kunder og personale i Berlin skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har INTERRENT indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Berlin. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I januar, kan du forvente at betale 220 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra INTERRENT i Berlin. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Berlin fra INTERRENT var 160 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges INTERRENT billeje i Berlin i gennemsnit 1.537 kr. i januar. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ja, INTERRENT har 1 lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg som som er beliggende på Melli-Beese-Ring 1.


INTERRENT biler i andre byer i Tyskland

Find INTERRENT tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München og Köln