Udlejningsbiler fra Enterprise i Dresden

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Dresden

Dresden, Tyskland
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Dresden, Tyskland
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Dresden Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Dresden, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Enterprise udlejningsbiler i Dresden

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Enterprise i Dresden under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Enterprise har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Dresden Arpt. De adresser for dette Enterprise biludlejningscenter er Wilhelmine-reichard-ring 1.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af billeje i Dresden (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise.

Overvej Mini udlejningsbiler fra Enterprise hvis du har brug for en udlejningsbil i Dresden i december. Når du lejer Mini biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 622 kr. per dag og helt ned til 622 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEnterprise—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Enterprise har 4 biludlejningslokationer i Dresden. Deres Friedrichstrasse 65 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 80% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Enterprise i Dresden, valgt at leje deres bil fra Enterprise lokationen på Friedrichstrasse 65.


Enterprise biler i andre byer i Tyskland

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin