Udlejningsbiler fra Last Minute i Split

Find og sammenlign gode tilbud på Last Minute udlejningsbiler i Split

Split, Kroatien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Split, Kroatien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Split Last Minute lokationer

Herunder kan du finde information om alle Last Minute biludlejningssteder i Split, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Last Minute

4 kontorer

Information om Last Minute udlejningsbiler i Split

Last Minute ønsker at deres kunder og personale i Split skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Last Minute indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Split. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Split. De adresser for dette Last Minute biludlejningscenter er COUNTER IN ARRIVAL TERMINAL.

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Last Minute hvis du har brug for en udlejningsbil i Split i december. Når du lejer Lille mellemklasse biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 367 kr. per dag og helt ned til 362 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraLast Minute—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Der er 4 biludlejningslokationer i Split som Last Minute ejer. Deres COUNTER IN ARRIVAL TERMINAL, Split lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 88% af de brugere der lejede en bil fraLast Minute i Split valgt at hente den på COUNTER IN ARRIVAL TERMINAL.