Udlejningsbiler fra ACTIVE RENT A CAR i Zagreb

Find og sammenlign gode tilbud på ACTIVE RENT A CAR udlejningsbiler i Zagreb

Zagreb, Kroatien
15. dec. — 22. dec.
Zagreb, Kroatien
fre. 15.12
Middag
fre. 22.12
Middag
Chaufførens alder:

ACTIVE RENT A CAR biludlejningstilbud i Zagreb, Zagreb

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

96 kr. - 479 kr.

Alle biltyper

96 kr. - 969 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra ACTIVE RENT A CAR i Zagreb, Zagreb er i maj når priserne er 96 kr. per dag i gennemsnit. 96 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 308 kr. for en ACTIVE RENT A CAR Lille udlejningsbil i Zagreb. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra ACTIVE RENT A CAR i Zagreb, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra ACTIVE RENT A CAR alt efter hvilken dag du booker.


Zagreb ACTIVE RENT A CAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle ACTIVE RENT A CAR biludlejningssteder i Zagreb, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

ACTIVE RENT A CAR

4 kontorer

Information om ACTIVE RENT A CAR udlejningsbiler i Zagreb

Har ACTIVE RENT A CAR en lokation i Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn?

Ja, ACTIVE RENT A CAR har 1 lokation i Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn som som er beliggende på Zagreb Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra ACTIVE RENT A CAR når man er i Zagreb i januar?

Med en gennemsnitspris på 1.735 kr./dag, udlejning af Premium biler fra ACTIVE RENT A CAR i Zagreb i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på ACTIVE RENT A CAR udlejningsbiler i Zagreb helt ned til 1.735 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Premium udlejningsbiler sidste januar.

Hvor mange ACTIVE RENT A CAR biludlejningslokationer er der i Zagreb?

Der er 4 ACTIVE RENT A CAR biludlejningslokationer i Zagreb. Ifølge vores brugere er den mest populære ACTIVE RENT A CAR lokation i Zagreb beliggende på Zagreb Airport. 77% af vores brugere som har lejet bil fra ACTIVE RENT A CAR i Zagreb lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Zagreb?

Priser for biler i Zagreb opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Zagreb?

Fra december 2023 er der 132 udbydere at vælge mellem for biler i Zagreb.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Zagreb?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Zagreb. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Zagreb?

For at leje en bil i Zagreb, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Zagreb på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.