Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra CarWiz i Zagreb

Find og sammenlign gode tilbud på CarWiz udlejningsbiler i Zagreb

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

CarWiz biludlejningstilbud i Zagreb, Zagreb

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

76 kr. - 334 kr.

Alle biltyper

76 kr. - 559 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra CarWiz i Zagreb, Zagreb er i april når priserne er 76 kr. per dag i gennemsnit. 76 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 171 kr. for en CarWiz Lille udlejningsbil i Zagreb. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra CarWiz i Zagreb, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra CarWiz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra CarWiz i Zagreb, Zagreb er i december når priserne er 92 kr. per dag i gennemsnit. 92 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 470 kr. for en CarWiz Mellemstor udlejningsbil i Zagreb. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra CarWiz i Zagreb, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra CarWiz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra CarWiz i Zagreb, Zagreb er i februar når priserne er 115 kr. per dag i gennemsnit. 115 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 260 kr. for en CarWiz SUV udlejningsbil i Zagreb. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra CarWiz i Zagreb, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra CarWiz alt efter hvilken dag du booker.


Zagreb CarWiz lokationer

Herunder kan du finde information om alle CarWiz biludlejningssteder i Zagreb, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

CarWiz

4 kontorer

Information om CarWiz udlejningsbiler i Zagreb

Hvor meget vil en udlejningsbil fra CarWiz i Zagreb koste i juni?

Ifølge sidste års data kan du forvente CarWiz biludlejningspriser i Zagreb at være 333 kr. per dag i gennemsnit i juni.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 96 kr. per dag fra CarWiz på denne tid af året i Zagreb. Gennemsnitsprisen er typisk 2.333 kr. for en uges billeje fra CarWiz i juni når man er i Zagreb.

Har CarWiz en lokation i Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn?

I øjeblikket CarWiz har 2 lokationer i Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn:
Ulica Rudolfa Fizira 21
Zagreb Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra CarWiz når man er i Zagreb i juni?

Den mest populære type af bil at leje fra CarWiz i Zagreb i juni er Mini udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 107 kr. per dag for Mini udlejningsbiler i juni, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 96 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra CarWiz i Zagreb?

Den billigste type udlejningsbil fra CarWiz i Zagreb er Mini (107 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 29% af vores brugere, som lejede en bil fra CarWiz, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 9% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra CarWiz i Zagreb.

Hvor mange CarWiz biludlejningslokationer er der i Zagreb?

Der er 4 biludlejningslokationer i Zagreb som CarWiz ejer. Deres Zagreb Airport, Zagreb lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 69% af de brugere der lejede en bil fraCarWiz i Zagreb valgt at hente den på Zagreb Airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Zagreb?

Priser for biler i Zagreb opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Zagreb?

Fra maj 2024 er der 140 udbydere at vælge mellem for biler i Zagreb.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Zagreb?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Zagreb. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Zagreb?

For at leje en bil i Zagreb, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Zagreb på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Zagreb

Populære typer af udlejningsbiler i Zagreb