Udlejningsbiler fra CarWiz i Zagreb

Find og sammenlign gode tilbud på CarWiz udlejningsbiler i Zagreb

Zagreb, Kroatien
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Zagreb, Kroatien
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

CarWiz biludlejningstilbud i Zagreb, Zagreb

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

57 kr. - 620 kr.

Alle biltyper

74 kr. - 746 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra CarWiz i Zagreb, Zagreb er i oktober når priserne er 57 kr. per dag i gennemsnit. 57 kr. per dag er 76% lavere end den gennemsnitlige årspris på 239 kr. for en CarWiz Lille udlejningsbil i Zagreb. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra CarWiz i Zagreb, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra CarWiz alt efter hvilken dag du booker.


Zagreb CarWiz lokationer

Herunder kan du finde information om alle CarWiz biludlejningssteder i Zagreb, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

CarWiz

4 kontorer

Information om CarWiz udlejningsbiler i Zagreb

CarWiz ønsker at deres kunder og personale i Zagreb skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har CarWiz indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Zagreb. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente CarWiz biludlejningspriser i Zagreb at være 88 kr. per dag i gennemsnit i januar.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 70 kr. per dag fra CarWiz på denne tid af året i Zagreb. Gennemsnitsprisen er typisk 613 kr. for en uges billeje fra CarWiz i januar når man er i Zagreb.

I øjeblikket CarWiz har 1 lokation i Lufthavn: Zagreb Franjo Tuđman:
Zagreb Airport.

Den mest populære type af bil at leje fra CarWiz i Zagreb i januar er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 89 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 82 kr. per dag.

Der er 4 biludlejningslokationer i Zagreb som CarWiz ejer. Deres Zagreb Airport, Zagreb lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 76% af de brugere der lejede en bil fraCarWiz i Zagreb valgt at hente den på Zagreb Airport.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Zagreb

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos CarWiz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Zagreb biludlejningsfirmaer