Find billige flybilletter til Hokkaido-præfekturet

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 29.5
søn. 5.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Hokkaido-præfekturet

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Hokkaido-præfekturet fra Danmark
Sapporo
Sapporo

Brugbar information om dit fly til Hokkaido-præfekturet

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Hokkaido-præfekturet

For priser helt ned til 1.074 kr./pr. person, kan du finde fly til Hokkaido-præfekturet afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Hokkaido-præfekturet 5.023 kr./pr. person.

Hokkaido-præfekturet har typisk temperature mellem -6 °C(januar) til 21 °C(august). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Hokkaido-præfekturet, bør man planlægge sin rejse i april, februar eller maj, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Fly til Hokkaido-præfekturet er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 4.440 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 6.463 kr., og alt fra 6.463 kr. eller mindre er et godt tilbud. 8.966 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Det er bedst at flyve til Hokkaido-præfekturet på en torsdag eller fredag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Hokkaido-præfekturet er på en mandag.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Hokkaido-præfekturet

Find fly til disse populære byer i Hokkaido-præfekturet fra din nærmeste lufthavn.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hokkaido-præfekturet


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Hokkaido-præfekturet, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Hokkaido-præfekturet, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Hokkaido-præfekturet på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Hokkaido-præfekturet.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Hokkaido-præfekturet lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Hokkaido-præfekturet og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.