Billeje i Puerto del Carmen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Puerto del Carmen

Puerto del Carmen, Lanzarote, Spanien
1. dec — 8. dec
Samme aflevering
Puerto del Carmen, Lanzarote, Spanien
tir 1.12
Middag
tir 8.12
Middag

Afstanden fra Puerto del Carmen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Arrecife Lanzarotes biludlejningsdisk

Biludlejning i Puerto del Carmen

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Puerto del Carmen for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Avis er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Puerto del Carmen. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Puerto del Carmen biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Puerto del Carmen har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Avis, ORLANDO og Cicar er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Puerto del Carmen, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Puerto del Carmen?

Hvis du lejer en bil i Puerto del Carmen, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Puerto del Carmen er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Puerto del Carmen er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..


Kom i gang med at planlægge din rejse til Puerto del Carmen