Udlejningsbiler fra Canarias i Playa de las Américas

Find og sammenlign gode tilbud på Canarias udlejningsbiler i Playa de las Américas

Playa de las Américas, Tenerife, Spanien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Playa de las Américas, Tenerife, Spanien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Playa de las Américas Canarias lokationer

Herunder kan du finde information om alle Canarias biludlejningssteder i Playa de las Américas, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Canarias

15 kontorer

Information om Canarias udlejningsbiler i Playa de las Américas

Canarias ønsker at deres kunder og personale i Playa de las Américas skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Canarias indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Playa de las Américas. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Canarias har 1 lokation i Lufthavn: Granadilla Tenerife Syd. Du vil finde Canarias beliggende på Aeropuerto Reina Sofia, Granadilla De Abona.

Med en gennemsnitspris på 770 kr./dag, udlejning af Cabriolet biler fra Canarias i Playa de las Américas i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Canarias udlejningsbiler i Playa de las Américas helt ned til 770 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Cabriolet udlejningsbiler sidste december.

Av. Rafael Puig Lluvina, 2 er den mest populære Canarias biludlejningslokation ud af de 15 lokationer de har i Playa de las Américas. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 34% af dem der valgte en udlejningsbil fra Canarias valgt at leje fra Av. Rafael Puig Lluvina, 2 lokationen.


Canarias udlejningsbiler i Kanariske Øer

Lej en bil fra Canarias i en anden by i Kanariske Øer