Udlejningsbiler fra Canarias i Adeje

Find og sammenlign gode tilbud på Canarias udlejningsbiler i Adeje

Adeje, Tenerife, Spanien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Adeje, Tenerife, Spanien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Adeje Canarias lokationer

Herunder kan du finde information om alle Canarias biludlejningssteder i Adeje, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Canarias

18 kontorer

Information om Canarias udlejningsbiler i Adeje

Canarias ønsker at deres kunder og personale i Adeje skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Canarias indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Adeje. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Granadilla Tenerife Syd. De adresser for dette Canarias biludlejningscenter er Aeropuerto Reina Sofia, Granadilla De Abona.

Stor udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Canarias i Adeje i december måned. I gennemsnit koster Stor udlejningsbiler fra Canarias 518 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 395 kr. per dag i december.

Til en gennemsnitspris på 518 kr. per dag, er en Stor udlejningsbil fra Canarias i Adeje det billigste valg. 20% af vores brugere som lejede en bil i Adeje fra Canarias valgte at reservere en Stor i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 518 kr. per dag for en Stor er nemlig også 19% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Canarias har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Canarias opererer på nuværende tidspunkt fra 18 lokationer i Adeje. Den mest populære biludlejningslokation Canarias har i Adeje er placeret på Av. De Bruselas, 16, Costa Adeje.I løbet af de sidste 12 måneder har 55% af vores brugere, der søgte efter Canarias udlejningsbiler i Adeje endt med at leje deres bil fra Av. De Bruselas, 16, Costa Adeje lokationen.


Canarias udlejningsbiler i Kanariske Øer

Lej en bil fra Canarias i en anden by i Kanariske Øer