Find billige flybilletter til Kunming

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.


Gode tilbud på fly til Kunming

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kunming fundet af momondos brugere for nylig
0

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Kunming

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Kunming?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Kunming falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Kunming med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.


Hvilke flyselskaber flyver til Kunming?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kunming

Hvilke flyselskaber flyver til Kunming?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Kunming fra Danmark, China Southern, Sichuan Airlines, Thai Airways og KLM. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

China Southern-fly til Kunming

44 China Southern-fly flyver til Kunming i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Guangzhou Baiyun til Kunming, der er den mest populære rute, som China Southern har til Kunming. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste China Southern-fly til Kunming, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.485 kr. og afgik fra København Kastrup. China Southern er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 6,9/10 af 18 af vores brugere.


Populære fly til Kunming

Find dine flybilletter til Kunming blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kunming
Hurtigste flyvetid26t. 55min.
Laveste pris50.790 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kunming


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Kunming. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Kunming med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kunming ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kunming. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.