Find billige fly til Kunming

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kunming

Få indsigter om din flyrejse til Kunming, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kunming på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kunming er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Kunming på en mandag kan finde billetter helt ned til 7.153 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 10.440 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Kunming.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kunming?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Kunming normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Kunming om morgenen helt ned til 7.106 kr.. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Kunming, så priserne er ofte dyrere på omkring 10.546 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kunming?

Rejsetiden fra Danmark til Kunming afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Kunming tager det i gennemsnit 19t. 05min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Kunming. Kunming er den mest populære lufthavn i Kunming.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kunming

Find de billigste fly til disse Kunming-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kunming

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kunming

København (CPH) til Kunming (KMG)

Fly til Kunming ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kunming, hvor den gennemsnitlige pris er 8.113 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KUNMING FRA KØBENHAVNnovember30% billigereAt flyve fra København til Kunming ​​koster i gennemsnit blot 5.265 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KUNMING FRA KØBENHAVNoktober72% dyrereDet koster cirka 12.858 kr. at flyve til Kunming ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KUNMING FRA KØBENHAVNjuli550% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kunming fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kunming

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kunming?

Den billigste måned at flyve til Kunming fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.265 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Kunming fra Danmark i januar i stedet. Fly til Kunming i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.041 kr..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kunming Lufthavn?

Priser for fly til Kunming Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kunming Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Kunming Lufthavn er 3 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kunming Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kunming Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kunming Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Kunming Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Kunming Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Kunming

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kunming fundet af momondos brugere for nylig
Air China
CPHKøbenhavn Kastrup
19t. 05min.
KMGKunming

Find de billigste enkeltbilletter til Kunming

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kunming, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air China
Air China
CPHKøbenhavn Kastrup
19t. 05min.
KMGKunming

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kunming?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Kunming. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Kunming med fleksibel booking på momondo?

Fly til Kunming med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kunming?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kunming ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kunming lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kunming. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kunming på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.