Find billige fly til Charlottetown

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Charlottetown

Få indsigter om din flyrejse til Charlottetown, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Charlottetown på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Charlottetown er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.774 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 6.753 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Charlottetown.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Charlottetown?

Når du flyver til Charlottetown fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.481 kr. for fly med afgang om morgenen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 5.881 kr. i gennemsnit. Fly til Charlottetown fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Charlottetown?

Rejsetiden fra Danmark til Charlottetown afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Halifax Intl tager det i gennemsnit 20t. 20min., imens det i gennemsnit tager 31t. 45min., hvis du flyver fra Billund til Halifax Intl. Halifax Intl er den mest populære lufthavn i Charlottetown.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Charlottetown

Find de billigste fly til disse Charlottetown-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Moncton

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Charlottetown

København (CPH) til Halifax (YHZ)

Fly til Charlottetown ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Halifax Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.029 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHARLOTTETOWN FRA KØBENHAVNfebruar8% billigereAt flyve fra København til Charlottetown ​​koster i gennemsnit blot 3.745 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHARLOTTETOWN FRA KØBENHAVNjuli66% dyrereDet koster cirka 6.755 kr. at flyve til Charlottetown ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHARLOTTETOWN FRA KØBENHAVNfebruar1.200% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Charlottetown fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Charlottetown

Hvilken måned er det billigst at flyve til Charlottetown?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Charlottetown fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.745 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Charlottetown i februar, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.813 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Charlottetown?

Moncton Intl Lufthavn eller Halifax Intl Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Charlottetown.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Charlottetown Lufthavn?

Priser for fly til Charlottetown Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Charlottetown Lufthavn?

Franovember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Charlottetown Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Charlottetown Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Charlottetown Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Charlottetown Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Charlottetown Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Charlottetown Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Charlottetown?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Charlottetown på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Charlottetown, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Charlottetown med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Charlottetown på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Charlottetown?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Charlottetown.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Charlottetown lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Charlottetown er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Charlottetown på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.