Udlejningsbiler fra Sixt i Dublin

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Dublin

Dublin, Irland
13. dec. — 20. dec.
Dublin, Irland
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Dublin, Dublin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

175 kr. - 630 kr.

Alle biltyper

175 kr. - 1.565 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Dublin, Dublin er i februar når priserne er 175 kr. per dag i gennemsnit. 175 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 327 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Dublin. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Dublin, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Dublin, Dublin er i december når priserne er 132 kr. per dag i gennemsnit. 132 kr. per dag er 81% lavere end den gennemsnitlige årspris på 694 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Dublin. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Dublin, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Dublin, Dublin er i juli når priserne er 663 kr. per dag i gennemsnit. 663 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.279 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Dublin. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Dublin, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Dublin, Dublin er i februar når priserne er 175 kr. per dag i gennemsnit. 175 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 385 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Dublin. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Dublin, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Dublin Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Dublin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,7

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,2

Value

6,6

Information om Sixt udlejningsbiler i Dublin

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Dublin koste i januar?

Billeje i Dublin i januar fra Sixt vil koste 310 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 105 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Sixt i en uge i Dublin, kan du forvente priser omkring 2.168 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Sixt en lokation i Dublin Lufthavn?

Sixt har 1 lokation i Dublin Lufthavn. Du vil finde Sixt beliggende på Terminal 1 and 2.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Dublin i januar?

Med en gennemsnitspris på 257 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Sixt i Dublin i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Dublin helt ned til 105 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste januar.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Dublin?

For 257 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i Dublin (57% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 38% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i Dublin lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Dublin?

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Dublin. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Dublin er placeret på Terminal 1 and 2.I løbet af de sidste 12 måneder har 76% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Dublin endt med at leje deres bil fra Terminal 1 and 2 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dublin?

Priser for biler i Dublin opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dublin?

Fra december 2023 er der 84 udbydere at vælge mellem for biler i Dublin.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dublin?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dublin. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dublin?

For at leje en bil i Dublin, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dublin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.