Udlejningsbiler fra Sixt i Dublin

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Dublin

Dublin, Irland
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Dublin, Irland
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Dublin, Dublin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

334 kr. - 1.206 kr.

Alle biltyper

468 kr. - 1.328 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Dublin, Dublin er i oktober når priserne er 334 kr. per dag i gennemsnit. 334 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 649 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Dublin. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Dublin, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Dublin, Dublin er i marts når priserne er 516 kr. per dag i gennemsnit. 516 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.199 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Dublin. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Dublin, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Dublin, Dublin er i maj når priserne er 541 kr. per dag i gennemsnit. 541 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 906 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Dublin. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Dublin, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Dublin Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Dublin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,3

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Value

5,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Dublin

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Dublin skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Dublin. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Dublin i december fra Sixt vil koste 531 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 241 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Sixt i en uge i Dublin, kan du forvente priser omkring 3.720 kr. i december måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Dublin. Du vil finde Sixt beliggende på Terminal 1 and 2.

Med en gennemsnitspris på 476 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Sixt i Dublin i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Dublin helt ned til 241 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

For 476 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i Dublin (38% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 20% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i Dublin lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Dublin. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Dublin er placeret på Terminal 1 and 2.I løbet af de sidste 12 måneder har 84% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Dublin endt med at leje deres bil fra Terminal 1 and 2 lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Dublin

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Dublin biludlejningsfirmaer