Ferieboliger i New York, NY

Find tilbud på 4.204 ferieboliger i New York, NY

New York, NY, USA
29. nov. — 30. nov.2
tor. 30.11
man. 4.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i New York

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i New York
Pris
kr.442
kr.10366
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

New Yorks bedste områder at booke feriebolig i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for ferieboliger i de mest populære områder i New York

Pris

1.375 kr. – 3.049 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I NEW YORKHell's Kitchen30% billigereFerieboliger i Hell's Kitchen er de billigste i New York med kun 1.375 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I NEW YORKKips Bay36% dyrereKips Bay har de højeste ferieboligpriser i New York med priser på 3.049 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I NEW YORKManhattan78% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter ferieboliger i Manhattan end i andre områder i New York

Ferieboliger i populære bydele i New York

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i New York og nogle af de bedste ferieboliger i hvert område

Hvornår skal man booke feriebolig i New York?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i New York
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
61%forventet prisfald
79%forventet prisstigning

Rejsepriser

673 kr. - 8.319 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
1.008 kr.
14.826 kr.

Hostels og billige hoteller i New York

Disse billige hoteller og vandrehjem i New York har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i New York

Disse ferieboliger i New York har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i New York

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i New York

Laveste ferieboligpris

552 kr.

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i New York, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 552 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Close to NYC, Dream mall, and lots lots shopping..
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter i ferieboliger i New York. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i New York lå i sidste uge på 7.961 kr..

Information om overnatning i New York

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i New York

Hvor er de bedste ferieboliger i New York til fester?

New York – byen der aldrig sover – er en drøm, hvis du planlægger at feste igennem. Her er utallige muligheder, og problemet er i virkelighed at begrænse sig og finde det bedste blandt mange muligheder. Ønsker du at finde ferieboliger i New York, hvor der er et godt udvalg af fester og natteliv, bør du overveje Chelsea, mere specifikt the Meatpacking District. En feriebolig New York kan også med fordel bookes i Brooklyn, hvis du ønsker at finde et godt sted at feste. Her har du flere muligheder for at besøge barer og natklubber. Et tredje alternativ er Midtown, som også er kendt for at kunne feste i gennem.

Hvor er de bedste ferieboliger i New York for familier?

Der er flere gode kvarterer i New York, hvor du med fordel kan booke en feriebolig. Et godt sted at bo er kvarteret omkring Upper West Side. Her finder du blandt andet Children's Museum of Manhattan og et godt udvalg af loppemarkeder. Der er også et godt udvalg af forskellige museer og et planetarium. Et godt bud er Museum of Natural History, som blandt andet har en flot samling af dinosaurer, hvor blandt andet filmen En nat på museet er optaget. Kvarteret omkring Union Square er også et godt område at booke en feriebolig i New York, hvis du rejser med din familie. Her kan I for eksempel besøge Taza Chocolate Factory og få en tur rundt med en guide.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i New York sammenlignet med hoteller?

Der er flere fordele ved at booke en feriebolig i New York frem for at bo på et hotel. En af de helt store fordele er, at du kan bo blandt lokale og indsnuse ”det rigtige New York” frem for at bo på et upersonligt hotel. Det er også en langt mere fleksibel løsning, da du for eksempel kan vælge selv at lave mad frem for at spise ude hver dag. Du kan også købe drikkevarer og opbevare dem i ferieboligen. En kop kaffe, når du vågner, skal heller ikke undervurderes. Rejser I som familie, giver det plads til, at I som forældre kan sidde og hygge om aftenen, uden at gå på listefødder, når ungerne er lagt i seng. Vælger du at booke en feriebolig i New York, er det vigtigt at have in mente, at det ikke er det samme som et hotel, og serviceniveauet dermed er anderledes. Du skal forvente at være langt mere selvkørende. Dermed ikke sagt, at serviceniveauet er dårligere, det er bare anderledes. Ofte vil din udlejer være en sand guldgruppe af informationer, som du med fordel kan udnytte. De vil vide, hvor det bedste og billigste supermarked ligger, hvor den bedste restaurant i området er, og hvilke er sande turistfælder. De kan anbefale små turistperler, som ellers ikke står i turistguiderne. Er du heldig, kan de endda invitere dig hjem, så du kan opleve, hvordan en ægte newyorker bor. Er i mange, er det ofte også en lang billigere løsning per person, end hvis I booker værelser på et hotel.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i New York?

Et ophold på ca. 6 nætter er det mest almindelige valg blandt dem, der booker ferielejlighed i New York.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i New York?

januar er ofte den billigste måned at leje en ferielejlighed i New York på. Prisen pr. nat kan være ca. 62% under gennemsnittet på dette tidspunkt.

I hvilket område i New York er det bedst at booke feriebolig?

Det mest populære sted at overnatte i New York er Manhattan, selvom mange brugere også har fundet ferielejligheder med gode bedømmelser i Chinatown og East Village.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i New York?

Der er 5.822 udbydere for hoteller i New York fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i New York?

Priser for hoteller i New York opdateres dagligt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til New York på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.