Billeje i Santa Monica, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santa Monica, CA

Santa Monica, CA, USA
27. apr — 4. maj
Samme aflevering
Santa Monica, CA, USA
tir 27.4
Middag
tir 4.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Santa Monica

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santa Monica, CA
Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 53 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 56 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.7

Vurdering baseret på 32 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 9 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 17 anmeldelser


Afstanden fra Santa Monica, CA til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Los Angeless biludlejningsdisk

Biludlejning i Santa Monica

15 brugere har søgt efter billeje i Santa Monica med momondo i april.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Santa Monica for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, Avis, og Sixt er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Santa Monica. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Santa Monica har de billigste biludlejningspriser?

Hertz har typisk de billigste daglige priser i Santa Monica, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 230 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 137 kr./dag for deres udlejningsbil i Santa Monica.

Er der et afbestillingsgebyr på min Santa Monica, CA biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Santa Monica tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, Avis og Sixt, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Santa Monica i maj måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 19 °C og nedbør på 3 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i maj måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Santa Monica er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Santa Monica koster 484 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Santa Monica har flest biludlejningssteder?

Hertz er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Santa Monica, CA. På de 3 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 230 kr. i Santa Monica, CA.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Santa Monica, CA?

Hvis du lejer en bil i Santa Monica, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Santa Monica er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Santa Monica er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Santa Monica, CA i april?

Normalt er vejret i Santa Monica i april måned 15 °C og den forventede nedbør er 18 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Santa Monica i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Santa Monica. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Santa Monica plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Ford Fiesta.

Minder vejret i Santa Monica om vejret i resten af Californien?

Klimaet i Californien i april er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 30,3 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Santa Monica til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Santa Monica

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Santa Monica

Se flere lejebiler i Californien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Irvine, Long Beach og Los Angeles i Californien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Monica