Billeje i Santa Monica, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santa Monica, Californien

Santa Monica, CA, USA
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Santa Monica, CA, USA
tor. 6.10
Middag
tor. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Santa Monica, Californien

Find den lejebil i Santa Monica, der passer til dine behov

Biler i Lille

170 kr. - 651 kr.

Alle biltyper

170 kr. - 653 kr.

The average price of a Lille rental in Santa Monica, USA is 147 kr.. The cheapest time to rent a Lille in Santa Monica, USA is in august. The price is 0% lower than the rest of the year at just 170 kr. per day. A Lille rental is typically 34% billigere than the average car rental in Santa Monica. The average price of a vehicle rental in Santa Monica can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.


Biludlejningsfirmaer i Santa Monica

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santa Monica, Californien
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,5
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,9
1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,9

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,9
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Santa Monica

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Santa Monica

Populære biltyper

Convertible, Standard, Compact

Billigste lejebil

599 kr.
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Santa Monica i de seneste 72 timer: Convertible, Standard, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Santa Monica er 599 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 656 kr./dag.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Santa Monica

Herunder vises de mest populære hoteller i Santa Monica

Kørsel i lejebil i Santa Monica – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Santa Monica, så du er klar til næste rejse.

Sixt har typisk de billigste daglige priser i Santa Monica, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 477 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 370 kr./dag for deres udlejningsbil i Santa Monica.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Santa Monica tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Budget og Enterprise, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Med gennemsnitlige temperaturer på 16 °C og nedbør på 31 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i oktober måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Santa Monica er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Santa Monica koster 604 kr./dag i gennemsnit.

Avis er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Santa Monica, CA. På de 3 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 866 kr. i Santa Monica, CA.

Hvis du lejer en bil i Santa Monica, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Santa Monica er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Santa Monica er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Normalt er vejret i Santa Monica i september måned 20 °C og den forventede nedbør er 5 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Klimaet i Californien i september er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 5,6 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Santa Monica til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Santa Monica

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Santa Monica

Lejebiler der er populære i Santa Monica

Lej en af disse populære biltyper i Santa Monica

Se flere lejebiler i USA

Find billige udlejningsbiler i USA

Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Monica


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Santa Monica via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Santa Monica, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Santa Monica, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Santa Monica.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Santa Monica.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Santa Monica med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.