Lej en bil i Petrolina, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Petrolina, Brasilien

Petrolina, PE, Brasilien
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Petrolina, PE, Brasilien
lør. 2.10
Middag
lør. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Petrolina

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Petrolina, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,5
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Petrolina, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Petrolina Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Petrolina

Vi har foretaget 1.222 søgninger på biludlejning i Petrolina denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Petrolina for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Petrolina som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Petrolina. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Petrolina, Brasilien?

Rejsende, som lejer en bil i Petrolina, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Petrolina ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Petrolina?

Leje af Hyundai Accent og Ford Focus in Petrolina er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Petrolina kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 154 kr./dag og kan gå helt ned til 71 kr./dag. Priser på leje af en Ford Focus kan også variere, men plejer at ligge på omkring 156 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 72 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Jeep Renegade in Petrolina?

Hvis du er interesseret i at leje en Jeep Renegade in Petrolina, er MOVIDA det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien SUV). Leje af en Jeep Renegade in Petrolina fra MOVIDA koster 275 kr. om dagen i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Petrolina, Brasilien i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Petrolina 26 °C, og den forventede nedbør er 3 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Petrolina.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Petrolina typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Petrolina om vejret i resten af Pernambuco?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Petrolina og rundt i Pernambuco eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 25 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Petrolina