Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Santa Monica

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Santa Monica

Santa Monica, CA, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Santa Monica, CA, USA
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Santa Monica Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Santa Monica, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,1

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

7,6

Value

8,6

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Santa Monica

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Los Angeles Intl Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles Intl Lufthavn (9020 Aviation Blvd).

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Santa Monica?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Enterprise Rent-A-Car i Santa Monica. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Enterprise Rent-A-Car for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Santa Monica?

Der er 5 biludlejningslokationer i Santa Monica som Enterprise Rent-A-Car ejer. Deres 1719 Wilshire Blvd, Santa Monica lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 91% af de brugere der lejede en bil fraEnterprise Rent-A-Car i Santa Monica valgt at hente den på 1719 Wilshire Blvd.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santa Monica?

Priser for biler i Santa Monica opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santa Monica?

Fra september 2023 er der 21 udbydere at vælge mellem for biler i Santa Monica.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santa Monica?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Santa Monica. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santa Monica?

Alle førere, der lejer en bil i Santa Monica, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Enterprise Rent-A-Car i andre byer hele vejen igennem Californien som Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, Enterprise Rent-A-Car i San Francisco, og Enterprise Rent-A-Car i San Diego

Enterprise Rent-A-Car biler i andre byer i USA

Find Enterprise Rent-A-Car tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som ENTERPRISE RENT-A-CAR I, ENTERPRISE RENT-A-CAR I, og ENTERPRISE RENT-A-CAR I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santa Monica på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.