Billeje i Cala d'Or, Baleariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cala d'Or, Baleariske Øer

Cala d'Or, Mallorca, Spanien
15. dec. — 22. dec.
Cala d'Or, Mallorca, Spanien
fre. 15.12
Middag
fre. 22.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Cala d'Or

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Cala d'Or

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Cala d'Or?

De billigste udlejningsbiler i Cala d'Or kan normalt findes gennem Amigos Car Rental. Når du booker hos Amigos Car Rental, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 30 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Cala d'Or er 30 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cala d'Or?

Leje af Seat Arona og Nissan Juke in Cala d'Or er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Seat Arona in Cala d'Or kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 238 kr./dag og kan gå helt ned til 59 kr./dag. Priser på leje af en Nissan Juke kan også variere, men plejer at ligge på omkring 313 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 305 kr./dag.

Find billig billeje i Cala d'Or, Baleariske Øer

Find den lejebil i Cala d'Or, der passer til dine behov

Lille cars

237 kr. - 506 kr.

Alle biltyper

88 kr. - 806 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Cala d'Or, Spanien er 198 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Cala d'Or, Spanien er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 237 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cala d'Or. I Cala d'Or kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Cala d'Or, Spanien er 373 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Cala d'Or, Spanien er i april. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 329 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cala d'Or. I Cala d'Or kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Cala d'Or, Spanien er 239 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Cala d'Or, Spanien er i oktober. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 225 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cala d'Or. I Cala d'Or kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Cala d'Or, Spanien er 435 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Cala d'Or, Spanien er i april. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 329 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cala d'Or. I Cala d'Or kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Cala d'Or, Spanien er 325 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Cala d'Or, Spanien er i januar. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 88 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cala d'Or. I Cala d'Or kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Cala d'Or

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cala d'Or, Baleariske Øer

HASSO

2 kontorer

Hiper Rent a Car

2 kontorer

Avis

1 kontor

Budget

1 kontor

CLICK RENT

1 kontor

Europcar

1 kontor

keddy by Europcar

1 kontor

Sunnycars

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Cala d'Or

Herunder vises de mest populære hoteller i Cala d'Or

Kørsel i lejebil i Cala d'Or – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Cala d'Or, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cala d'Or, Spanien?

Rejsende, som lejer en bil i Cala d'Or, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Cala d'Or ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Peugeot 108 Top! in Cala d'Or?

Minder vejret i Cala d'Or om vejret i resten af Baleariske Øer?

Klimaet i Baleariske Øer i december er normalt 13 °C med en forventet nedbør på 45 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Cala d'Or til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cala d'Or?

Priser for biler i Cala d'Or opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cala d'Or?

Fra december 2023 er der 19 udbydere at vælge mellem for biler i Cala d'Or.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cala d'Or?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Cala d'Or. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cala d'Or?

For at leje en bil i Cala d'Or, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Cala d'Or?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Cala d'Or. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Cala d'Or?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Cala d'Or ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Cala d'Or med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Cala d'Or, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Cala d'Or på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Cala d'Or.

Kan jeg finde billeje i Cala d'Or, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Cala d'Or.

Kan jeg søge efter billeje i Cala d'Or med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Cala d'Or med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cala d'Or på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.