Lej en bil i Coffs Harbour, Australien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Coffs Harbour, Australien

Coffs Harbour, NSW, Australien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Coffs Harbour, NSW, Australien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Coffs Harbour

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Coffs Harbour, Australien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

5,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

5,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Coffs Harbour, Australien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Port Macquaries biludlejningsdisk

Biludlejning i Coffs Harbour

I september til og med i dag 172 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Coffs Harbour.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Coffs Harbour for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Coffs Harbour som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Coffs Harbour. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Coffs Harbour, Australien?

Hvis du lejer en bil i Coffs Harbour, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Coffs Harbour er der generelt en hastighedsbegrænsning på 110 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Coffs Harbour er hastighedsbegrænsningen 110 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Coffs Harbour?

Den mest populære bil at leje in Coffs Harbour blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Ford Focus. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Coffs Harbour for 210 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 140 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 315 kr. om dagen for at leje en Ford Focus in Coffs Harbour, selvom du kan finde priser på helt ned til 152 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Coffs Harbour, Australien i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Coffs Harbour i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 60 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Coffs Harbour i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Coffs Harbour. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Coffs Harbour plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Focus og Class Compact SUV.

Minder vejret i Coffs Harbour om vejret i resten af New South Wales?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Coffs Harbour og rundt i New South Wales eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 63,3 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Coffs Harbour