Find billige flybilletter til Nadi

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Nadi (NAN)
man.. 14.6.
man.. 21.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Nadi. De nuværende restriktioner til Nadi er baseret på Fiji rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Fiji

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nadi

Find de billigste fly til disse Nadi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nadi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nadi

København (CPH) til Nadi (NAN)

Fly til Nadi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nadi, hvor den gennemsnitlige pris er 8.655 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NADI FRA KØBENHAVNmaj12% billigereAt flyve fra København til Nadi ​​koster i gennemsnit blot 7.626 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NADI FRA KØBENHAVNdecember28% dyrereDet koster cirka 11.089 kr. at flyve til Nadi ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NADI FRA KØBENHAVNoktober431% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nadi fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nadi?

Fly til Nadi er ofte dyre i juli og december, hvor priserne på flyafgange kan overstige 14.000 DKK. Er du på udkig efter billige flybilletter til Nadi, kan du finde din flybillet billigt til ned mod 7.500 DKK i marts, oktober og november. Du skal ikke være bange for vejret i Nadi uden for højsæsonen. Der er nemlig varmt året rundt med gennemsnitstemperaturer på ca. 26-29 °C.

Hvilket er det absolut billigste fly til Nadi?

Brugere, der bestiller rejser til Nadi fra Port-Vila, har fundet fly, der er 80% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Nadi. Hvis du vil finde den billigste pris til Nadi fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nadi?

Den billigste måned at flyve til Nadi fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 7.626 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Nadi i maj, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 7.798 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Nadi?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Nadi på, er omkring 54 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 8.655 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nadi på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Nadi er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 8.143 kr.. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Nadi for omkring 9.539 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nadi?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Nadi på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Nadi om aftenen helt ned til 8.384 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Nadi, så priserne er ofte dyrere på omkring 10.048 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nadi?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Nadi. Hvis du har planer om at flyve til Nadi, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Suva Nausori (124 km fra Nadi centrum), Lufthavn: Levuka (143 km fra Nadi centrum) eller Lufthavn: Kadavu Island Kandavu (160 km fra Nadi centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Nadi på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Suva Nausori for 3.480 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Nadi?

På nuværende tidspunkt inkluderer Fiji rejserestriktioner rejser til Nadi. Indrejserestriktioner

Fiji har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere i Fiji. Med undtagelse af i nogle tilfælde udenlandske statsborgere med arbejds- og opholdstilladelse. Der er i øjeblikket ikke adgang for turister eller midlertidige besøg.

Indrejsekrav

Inden rejsen skal alle tilladelsesindehavere anmode den fijianske immigrationsafdeling om tilladelse til at rejse. Alle anmodninger skal e-mailes til borderrequest@immi.gov.fj med følgende støttedokumenter: Pass Bio-dataside; Tilladelsesbrev eller frimærke; og rejseplan. Dobbelte statsborgere bliver nødt til at fremlægge bevis for deres Fijian-statsborgerskabsstatus. De skal give en af følgende beviser ved indtjekningsdisken: Et gyldigt Fijian-pas, statsborgerskabsbevis for opholdslandet. Når godkendelsen er meddelt, skal de tage en obligatorisk COVID-19-test før afgang. Rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang og skal sende testresultatet via e-mail til borderrequest@immi.gov .fj inden rejsen.

Karantænekrav

Alle rejsende er underlagt en obligatorisk 14-dages karantæne i en myndighed, der er udpeget til grænsekarantæne. Udenlandske statsborgere skal betale de fulde omkostninger ved karantæne og test. En COVID-19 test vil igen blive udført på karantænefaciliteten.

Hvis du planlægger rejser til Nadi nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Nadi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nadi fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
37t. 35min.
NANNadi
NANNadi
CPHKøbenhavn Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Nadi

Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
37t. 35min.
NANNadi

Hvilke flyselskaber flyver til Nadi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Nadi

Skal du med fly til Nadi, kan du rejse med traditionelle flyselskaber som Fiji Airways, Quantas Airways og Cathay Pacific, der alle er kendte for deres gode service ombord.

Hvem flyver direkte til Nadi?

Det er ikke muligt at finde direkte fly til Nadi fra Danmark. Du kan i stedet mellemlande i for eksempel Hong Kong eller Brisbane, hvorfra der afgår fly til Nadi.

Hvor lang tid tager det at flyve til Nadi?

Den samlede rejsetid fra København til Nadi varierer og er ofte ca. 24-30 timer. Rejsetiden afhænger af mellemlandinger undervejs på turen. Er du villig til at forlænge din rejse med blot et par timer, kan du som regel finde billige flybilletter til Nadi.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Nadi samt afstand til centrum

Nadi International Airport ligger ca. 5 km fra centrum. Herfra kan du tage en bus til centrum eller køre med en af de mange taxier. En taxi til centrum fra lufthavnen koster ca. 8-10 FJD (ca. 27-31 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Nadi?

Der kører jævnligt busser mellem de forskellige byer på Viti Levu-øen, hvor Nadi ligger. Busserne er en billig form for offentlig transport, hvor du samtidig kan nyde den flotte udsigt. Taxi er en anden billig transportform, hvor du nemt og hurtigt kommer rundt i byen.


Kan man rejse til Nadi uden pas eller visum?

Du kan frit rejse til Nadi uden visum i op til fire måneder. Du skal kunne vise en gyldig returbillet. Herudover skal dit pas være gyldigt i minimum seks måneder fra opholdets sidste dag.


Tips og gode råd til Nadi

Hvad skal man se i Nadi?

Sri Siva Subramaniya Swami-templet er et af de eneste steder uden for Indien, hvor du kan opleve traditionel Drvidian-arkitektur. Flere materialer brugt til templet er transporteret til Nadi fra Indien. På Food Hub, der ligger nær Main Street, kan du prøve indiske og lokale specialiteter til lave priser. Menukortet tæller alt fra karryretter til friskpresset juice. New Nadi Farmer’s Club ved Nadi-floden er en såkaldt ’Beer Garden’. Hos den kombinerede bar og restaurant kan du nyde den gode atmosfære med en forfriskning.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn til Nadi, byder Big Bula Waterpark på et hav af vandrutsjebaner og forlystelser, der vil underholde familien i timevis.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er ikke dækket af det gule og blå sygesikringskort, når du rejser uden for Europa. Det er derfor en god idé at købe en privat rejseforsikring. Så er du sikret mod uheld, hvis du for eksempel bliver syg eller mister din bagage.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan ikke drikke vand fra hanen i Nadi, da det indeholder en anden bakterieflora end i Danmark. Du bør derfor købe vand på flaske på restauranter og i supermarkeder.

Giver man drikkepenge i Nadi?

Det forventes ikke, at du giver drikkepenge, når du rejser til Nadi på ferie. Kun i de turistede områder, er det kutyme at give drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Tæt ved bredden af Nadi-floden er der masser af liv og indkøbsmuligheder. Blandt andet omkring Queen’s Road, hvor du kan finde alt fra sukkerrør til souvenirs. Main Street byder på et hav af butikker. De mest populære ligger i den nordlige del af byen nær floden. På Nadi Market kan du finde en masse lokale fødevarer såsom frugt og grønt. (Priser checket: 05/05/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Fiji

Fiji er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class