Find billige flybilletter til Nadi

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Nadi

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Nadi

Bedste pris på enkeltbillet

6.107 kr.

Bedste pris på returbillet

71.401 kr.

Hurtigste flyvetid

29t. 50min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Nadi fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.107 kr. (København Kastrup til Nadi Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Nadi fra Danmark i de seneste 72 timer er 71.401 kr. (København Kastrup til Nadi Intl).
Det hurtigste fly til Nadi fra Danmark tager 29t. 50min. (København Kastrup til Nadi Intl).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Nadi, herunder Singapore Airlines og Finnair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nadi

Find de billigste fly til disse Nadi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nadi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nadi

København (CPH) til Nadi (NAN)

Fly til Nadi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nadi Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 10.833 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NADI FRA KØBENHAVNseptember13% billigereAt flyve fra København til Nadi ​​koster i gennemsnit blot 9.381 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NADI FRA KØBENHAVNjuli17% dyrereDet koster cirka 12.690 kr. at flyve til Nadi ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NADI FRA KØBENHAVNdecember276% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nadi fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nadi?

Fly til Nadi er ofte dyre i juli og december, hvor priserne på flyafgange kan overstige 14.000 DKK. Er du på udkig efter billige flybilletter til Nadi, kan du finde din flybillet billigt til ned mod 7.500 DKK i marts, oktober og november. Du skal ikke være bange for vejret i Nadi uden for højsæsonen. Der er nemlig varmt året rundt med gennemsnitstemperaturer på ca. 26-29 °C.

Brugere, der booker rejser til Nadi fra Brisbane, har fundet fly, der er 84% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Nadi. Hvis du vil finde den billigste pris til Nadi fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Nadi fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 9.381 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Nadi i september, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 9.708 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Nadi på, er omkring 20 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 10.833 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Nadi er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 10.420 kr.. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Nadi for omkring 11.317 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Nadi på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Nadi om aftenen helt ned til 10.433 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Nadi, så priserne er ofte dyrere på omkring 10.919 kr. pr. billet.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Nadi. Hvis du har planer om at flyve til Nadi, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Suva Nausori (124 km fra Nadi centrum), Lufthavn: Levuka (143 km fra Nadi centrum) eller Lufthavn: Kadavu Island Kandavu (160 km fra Nadi centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Suva Nausori for 11.065 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Nadi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nadi fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Nadi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nadi

Hvilke flyselskaber flyver til Nadi?

På rejser til Nadi fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Finnair, Singapore Airlines, Korean Air eller British Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Singapore Airlines-fly til Nadi

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Nadi på momondo er Singapore Airlines, som flyver 18 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Suva Nausori, hvor det bedste tilbud på Singapore Airlines-fly til Nadi kostede 7.298 kr. (returrejse fra København Kastrup til Nadi fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 66 anmeldelser af Singapore Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,0.

British Airways-fly til Nadi

8.387 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med British Airways til Nadi, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. British Airways har 7 fly til Nadi de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 395 momondo-brugere har anmeldt British Airways, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 6,5/10.


Lufthavne i nærheden af Nadi

Neden for finder du alle lufthavne i Nadi samt deres afstand til centrum

Nadi International Airport ligger ca. 5 km fra centrum. Herfra kan du tage en bus til centrum eller køre med en af de mange taxier. En taxi til centrum fra lufthavnen koster ca. 8-10 FJD (ca. 27-31 DKK).


Populære fly til Nadi

Find dine flybilletter til Nadi blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Nadi
Hurtigste flyvetid48t. 00min.
Laveste pris11.103 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Nadi

Der kører jævnligt busser mellem de forskellige byer på Viti Levu-øen, hvor Nadi ligger. Busserne er en billig form for offentlig transport, hvor du samtidig kan nyde den flotte udsigt. Taxi er en anden billig transportform, hvor du nemt og hurtigt kommer rundt i byen.


Visumkrav for Nadi

Du kan frit rejse til Nadi uden visum i op til fire måneder. Du skal kunne vise en gyldig returbillet. Herudover skal dit pas være gyldigt i minimum seks måneder fra opholdets sidste dag.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nadi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nadi

Sri Siva Subramaniya Swami-templet er et af de eneste steder uden for Indien, hvor du kan opleve traditionel Drvidian-arkitektur. Flere materialer brugt til templet er transporteret til Nadi fra Indien. På Food Hub, der ligger nær Main Street, kan du prøve indiske og lokale specialiteter til lave priser. Menukortet tæller alt fra karryretter til friskpresset juice. New Nadi Farmer’s Club ved Nadi-floden er en såkaldt ’Beer Garden’. Hos den kombinerede bar og restaurant kan du nyde den gode atmosfære med en forfriskning.

Du er ikke dækket af det gule og blå sygesikringskort, når du rejser uden for Europa. Det er derfor en god idé at købe en privat rejseforsikring. Så er du sikret mod uheld, hvis du for eksempel bliver syg eller mister din bagage.

Du kan ikke drikke vand fra hanen i Nadi, da det indeholder en anden bakterieflora end i Danmark. Du bør derfor købe vand på flaske på restauranter og i supermarkeder.

Det forventes ikke, at du giver drikkepenge, når du rejser til Nadi på ferie. Kun i de turistede områder, er det kutyme at give drikkepenge.

Tæt ved bredden af Nadi-floden er der masser af liv og indkøbsmuligheder. Blandt andet omkring Queen’s Road, hvor du kan finde alt fra sukkerrør til souvenirs. Main Street byder på et hav af butikker. De mest populære ligger i den nordlige del af byen nær floden. På Nadi Market kan du finde en masse lokale fødevarer såsom frugt og grønt.


Find billige flybilletter til andre byer i Fiji

Fiji er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Nadi, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Nadi, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Nadi, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Nadi. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Nadi og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.