Find billige fly til Balikpapan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 14.8
søn. 21.8

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Balikpapan?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Balikpapan fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.410 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du booke flyrejser til Balikpapan fra Danmark i september i stedet. Fly til Balikpapan i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.863 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Balikpapan på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Balikpapan om aftenen helt ned til 7.347 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 11.316 kr..

Lufthavn: Samarinda kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Balikpapan.Hvilke flyselskaber flyver til Balikpapan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Balikpapan

Hvilke flyselskaber flyver til Balikpapan?

På rejser til Balikpapan fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med dette populære flyselskab: Singapore Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med dette populære flyselskab.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Balikpapan


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Balikpapan.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Balikpapan, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Balikpapan.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Balikpapan lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Balikpapan og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Balikpapan

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Balikpapan

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.