Find billige flybilletter til Bandung

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre 6.8
fre 13.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bandung. De nuværende restriktioner til Bandung er baseret på Indonesien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Indonesien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bandung

Find de billigste fly til disse Bandung-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Jakarta Soekarno Hatta

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bandung

København (CPH) til Lufthavn: Jakarta Soekarno Hatta (CGK)

Fly til Bandung ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Jakarta Soekarno Hatta, hvor den gennemsnitlige pris er 4.108 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bandung?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Bandung?

    I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Bandung for 381 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bandung. Hvis du vil finde den billigste pris til Bandung fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bandung?

    Lufthavn: Majalengka Kertajati Intl, Lufthavn: Jakarta Halim Perdana Kusuma eller Lufthavn: Jakarta Soekarno Hatta kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Bandung.

  • Findes der en billigere måde at flyve til Bandung på?

    Med en gennemsnitspris på 4.989 kr. pr. person er Lufthavn: Bandung Husein Sastranegara den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bandung. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bandung?

På nuværende tidspunkt inkluderer Indonesien rejserestriktioner rejser til Bandung. Indrejserestriktioner

Indonesien har begrænset indrejse for alle rejsende, der ikke er indonesiske statsborgere, personer med midlertidig opholdstilladelse (ITAS) og permanent opholdstilladelse (ITAP), rejsende med visum udstedt efter den 31. marts 2020, indehavere af visum, flybesætning, diplomater, humanitære hjælpearbejdere og udlændinge, der arbejder med strategiske nationale projekter. Fra den 23. december til 8. januar har Indonesien suspenderet flyvninger fra Storbritannien.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i landet fra et europæisk land eller Australien, skal fremvise en helbredsgodkendelse, der er udstedt inden for 48 timer før ankomsten, og som giver et negativt resultat af COVID-19-PCR-testen. Alle rejsende, der ankommer fra lande, som ikke er nævnt ovenfor, skal gennemgå en lægeundersøgelse ved ankomsten. De skal også enten fremvise en helbredsgodkendelse udstedt inden for 72 timer før ankomsten, som giver et negativt COVID-19 PCR-testresultat, eller blive testet for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende skal også udfylde og indsende en sundhedsadvarselsattest til sundhedskarantænekontoret og fremlægge en personlig erklæring om, at de er parate til at blive holdt i karantæne i op til 14 dage, hvis det er nødvendigt.

Karantænekrav

Rejsende skal gennemgå en yderligere COVID-19-svabertest ved ankomsten og derefter for egen regning i karantæne på et udpeget hotel i en periode på 5 dage. Efter 5 dage foretager de endnu en PCR-test, og hvis dette er negativt, kan de fortsætte deres rejse.

Hvis du planlægger rejser til Bandung nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bandung