Lej en bil i Guelph, Ontario

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Guelph, ON

Guelph, ON, Canada
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Guelph, ON, Canada
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Guelph

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Guelph, ON
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,6

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

9,2

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

8,9

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

9,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,8
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

6,6
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Guelph, ON til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Toronto Pearson Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Guelph

Indtil videre har der i september været 86 søgninger på biludlejning i Guelph på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Guelph for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Guelph udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Budget, Avis og Enterprise. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Guelph, ON biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Guelph opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Guelph så som Budget, Driving Force og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Guelph, ON?

60 km/t. er fartgrænsen i Guelph, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Guelph er henholdsvis 110 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Guelph så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Guelph?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Elantra in Guelph, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Hyundai Accent. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Elantra, er priserne i gennemsnit på 198 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Elantra in Guelph på helt ned til 119 kr. om dagen. Leje af en Hyundai Accent in Guelph ligger i gennemsnit på 233 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 131 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Guelph, ON i september?

I september er der normalt 90 mm nedbør i Guelph og en gennemsnitstemperatur på 14 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Guelph, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Guelph i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Guelph. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Guelph plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Chevrolet Spark og Dodge Grand Caravan.

Minder vejret i Guelph om vejret i resten af Ontario?

Klimaet i Ontario i september er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 83,9 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Guelph til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Se flere lejebiler i Ontario

Se vores biludlejningstilbud i byer som Brampton, Hamilton og Kingston i Ontario

Kom i gang med at planlægge din rejse til Guelph