Lej en bil i Viterbo, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Viterbo, Italien

Viterbo, Viterbo, Italien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Viterbo, Viterbo, Italien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Viterbo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Viterbo, Italien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

3,0

Valuta for pengerne

4,0
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Viterbo, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicinos biludlejningsdisk

Biludlejning i Viterbo

Indtil videre har der i september været 4 søgninger på biludlejning i Viterbo på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Viterbo for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Viterbo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Viterbo, Italien?

Hastighedsbegrænsningen i Viterbo er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Viterbo har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Viterbo, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Viterbo?

En Fiat Panda er den mest populære bil at leje in Viterbo ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Fiat Panda på helt ned til 68 kr./dag in Viterbo, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 191 kr./dag. En anden populær bil at leje in Viterbo er en Hyundai Accent, der i gennemsnit koster 152 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 72 kr./dag.

Hvordan er vejret i Viterbo, Italien i september?

Normalt er vejret i Viterbo i september måned 19 °C og den forventede nedbør er 58 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Viterbo typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Viterbo om vejret i resten af Lazio?

Klimaet i Lazio i september er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 62 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Viterbo til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Viterbo