Lej en bil i Greenville, South Carolina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Greenville, SC

Greenville, SC, USA
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Greenville, SC, USA
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Greenville

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Greenville, SC
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,9

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,6
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

8,4

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

8,3
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

8,3

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,3

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,2
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,9

Comfort

2,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

2,4

Valuta for pengerne

1,9

Afstanden fra Greenville, SC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Charlotte Douglass biludlejningsdisk

Biludlejning i Greenville

762 brugere har søgt efter billeje i Greenville med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Greenville for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz, Avis, og Enterprise er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Greenville. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Greenville, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Greenville, SC biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Greenville har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Hertz, Avis og Enterprise er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Greenville, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Greenville, SC?

Når du lejer en bil i Greenville, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Greenville er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Greenville.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Greenville?

En Hyundai Elantra er den mest populære bil at leje in Greenville ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Elantra på helt ned til 69 kr./dag in Greenville, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 293 kr./dag. En anden populær bil at leje in Greenville er en Hyundai Accent, der i gennemsnit koster 319 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 129 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Cadillac XTS in Greenville?

Hvis du er interesseret i at leje en Cadillac XTS in Greenville, er Alamo det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien Luksus). Leje af en Cadillac XTS in Greenville fra Alamo koster 473 kr. om dagen i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Greenville, SC i september?

I september er der normalt 100 mm nedbør i Greenville og en gennemsnitstemperatur på 22 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Greenville, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Greenville er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Greenville om vejret i resten af South Carolina?

Klimaet i South Carolina i september er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 131,3 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Greenville til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Greenville