Lej en bil i Cabo San Lucas, Mexico

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cabo San Lucas, Mexico

Cabo San Lucas, BS, Mexico
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Cabo San Lucas, BS, Mexico
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Cabo San Lucas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cabo San Lucas, Mexico
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

7,9
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,3
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

5,5

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

5,5
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,3

Comfort

5,7

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,8

Valuta for pengerne

4,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Cabo San Lucas, Mexico til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: San José del Cabo Los Caboss biludlejningsdisk

Biludlejning i Cabo San Lucas

Vi har foretaget 1.656 søgninger på biludlejning i Cabo San Lucas denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Cabo San Lucas for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Hertz, og National er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Cabo San Lucas. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Cabo San Lucas, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Cabo San Lucas, Mexico biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Cabo San Lucas biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Cabo San Lucas tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cabo San Lucas, Mexico?

Hastighedsbegrænsningen i Cabo San Lucas er 70 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Cabo San Lucas har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Cabo San Lucas, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cabo San Lucas?

Den mest populære bil at leje in Cabo San Lucas blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Jeep Wrangler. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Cabo San Lucas for 75 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 2 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 383 kr. om dagen for at leje en Jeep Wrangler in Cabo San Lucas, selvom du kan finde priser på helt ned til 36 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Cabo San Lucas?

Ace er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Audi A4 in Cabo San Lucas. Prisen for at leje en Audi A4 fra Ace er 255 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Cabo San Lucas, Mexico i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Cabo San Lucas i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 28 °C og ca. 70 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Cabo San Lucas typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Cabo San Lucas om vejret i resten af Baja California Sur?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Cabo San Lucas og rundt i Baja California Sur eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 28 °C og ca. 87 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cabo San Lucas