Udlejningsbiler fra Hertz i Cabo San Lucas

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Cabo San Lucas

Cabo San Lucas, BS, Mexico
12. dec. — 19. dec.
Cabo San Lucas, BS, Mexico
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Cabo San Lucas Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Cabo San Lucas, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Cabo San Lucas

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Cabo San Lucas?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Cabo San Lucas. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Cabo San Lucas her.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Cabo San Lucas?

I Cabo San Lucas har Hertz 5 lokationer. Plaza Marlin Local 8 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 75% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Cabo San Lucas fra Hertz, Plaza Marlin Local 8 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cabo San Lucas?

Priser for biler i Cabo San Lucas blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cabo San Lucas?

Der er 36 udbydere for biler i Cabo San Lucas fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cabo San Lucas?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Cabo San Lucas. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cabo San Lucas?

For at leje en bil i Cabo San Lucas, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cabo San Lucas på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.