De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Hvidovre, Hovedstaden

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Hvidovre, Hovedstaden

Chaufførens alder: 26-65
tir. 4.6
tir. 11.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Hvidovre, Hovedstaden

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Hvidovre, Hovedstaden
Economy274 kr./dag
Lille mellemklasse289 kr./dag
Stor mellemklasse376 kr./dag
Mini285 kr./dag
Luksus759 kr./dag
Kompakt stationcar304 kr./dag
Economy stationcar320 kr./dag
Mellemstor SUV449 kr./dag
Standard stationcar508 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Hvidovre

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Hvidovre

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Hvidovre?

De billigste udlejningsbiler i Hvidovre kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 151 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Hvidovre er 209 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Hvidovre?

Leje af Volkswagen Multivan og Hyundai Elantra Touring in Hvidovre er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Volkswagen Multivan in Hvidovre kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 1.095 kr./dag og kan gå helt ned til 522 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Elantra Touring kan også variere, men plejer at ligge på omkring 212 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 177 kr./dag.

Find billig billeje i Hvidovre, Hovedstaden

Find den lejebil i Hvidovre, der passer til dine behov

Lille biler

204 kr. - 472 kr.

Alle biltyper

369 kr. - 819 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Hvidovre, Danmark er 313 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Hvidovre, Danmark er i februar. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 204 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Hvidovre. I Hvidovre kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Hvidovre.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Hvidovre, Danmark er 524 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Hvidovre, Danmark er i september. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 307 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Hvidovre. I Hvidovre kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Hvidovre.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Hvidovre, Danmark er 802 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Hvidovre, Danmark er i januar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 540 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hvidovre. I Hvidovre kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Hvidovre, Danmark er 441 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Hvidovre, Danmark er i marts. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Hvidovre. I Hvidovre kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Hvidovre.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Hvidovre, Danmark er 659 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Hvidovre, Danmark er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 663 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hvidovre. I Hvidovre kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Hvidovre, Danmark er 825 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Hvidovre, Danmark er i december. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 450 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hvidovre. I Hvidovre kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Hvidovre.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

274 kr./dag

3 juni - 21 juni
Volkswagen Polo
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

285 kr./dag

3 juni - 21 juni
Ford Ka
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

289 kr./dag

26 juli - 9 aug.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Hvidovre

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Hvidovre, Hovedstaden

Budget

1 kontor

Hertz

1 kontor

Fox

1 kontor

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Sunnycars

2 kontorer

Europcar

2 anmeldelser1 kontor

keddy by Europcar

1 kontor

Sixt

1 anmeldelse1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Hvidovre

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Hvidovre

Populære biltyper

Luxury, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

162 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Multivan
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Hvidovre i de seneste 72 timer: Luxury, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Hvidovre er 162 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 493 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Hvidovre i de seneste 7 dage er Volkswagen Multivan. Vores brugere foretrækker også Hyundai Elantra Touring som alternativ.

Kørsel i lejebil i Hvidovre – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Hvidovre, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Hvidovre, Danmark?

Hvidovres hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Hvidovre er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen Multivan in Hvidovre?

Minder vejret i Hvidovre om vejret i resten af Hovedstaden?

Dem, der gerne vil leje bil i Hvidovre til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Hovedstaden i maj måned normalt er ca. 11 °C med 40 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Hvidovre?

Priser for biler i Hvidovre opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Hvidovre?

Fra maj 2024 er der 12 udbydere at vælge mellem for biler i Hvidovre.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Hvidovre?

Blandt forskellige lande, herunder Hvidovre, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Hvidovre?

For at leje en bil i Hvidovre, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Hvidovre?

Hvis du booker billeje i Hvidovre via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Hvidovre?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Hvidovre ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Hvidovre med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Hvidovre og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Hvidovre på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Hvidovre på momondo.

Kan jeg finde billeje i Hvidovre, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Hvidovre.

Kan jeg søge efter billeje i Hvidovre med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Hvidovre.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Hvidovre på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 4.6
Middag
tir. 11.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo