Udlejningsbiler fra MEXRENTACAR i Mexico City

Find og sammenlign gode tilbud på MEXRENTACAR udlejningsbiler i Mexico City

Mexico City, DF, Mexico
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Mexico City, DF, Mexico
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Mexico City MEXRENTACAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle MEXRENTACAR biludlejningssteder i Mexico City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

MEXRENTACAR

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,0

Samlet

3,5

Afhentning/aflevering

4,5

Value

5,5

Information om MEXRENTACAR udlejningsbiler i Mexico City

MEXRENTACAR ønsker at deres kunder og personale i Mexico City skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har MEXRENTACAR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Mexico City. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, MEXRENTACAR har 1 lokation i Lufthavn: Mexico City Benito Juárez Intl som som er beliggende på AICM Terminal 1, Gate 2 y 8..

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra MEXRENTACAR i Mexico City, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 260 kr./dag i gennemsnit og 234 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Den billigste type bil MEXRENTACAR tilbyder i Mexico City er Mini til 260 kr. i gennemsnit per dag. 260 kr. per dag er 6% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos MEXRENTACAR , så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 38% af momondo-brugere som har lejet en bil i Mexico City fra MEXRENTACAR valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

AICM Terminal 1, Gate 2 y 8. er den mest populære MEXRENTACAR biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Mexico City. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 90% af dem der valgte en udlejningsbil fra MEXRENTACAR valgt at leje fra AICM Terminal 1, Gate 2 y 8. lokationen.