Udlejningsbiler fra Avis i Mexico City

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Mexico City

Mexico City, DF, Mexico
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Mexico City, DF, Mexico
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Mexico City Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Mexico City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,4

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,1

Value

6,2

Information om Avis udlejningsbiler i Mexico City

Avis udlejningslokationer i Mexico City er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Avis er engageret i at bremse smitten i Mexico City:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Avis har 1 lokation i Lufthavn: Mexico City Benito Juárez Intl som som er beliggende på Av. Capitan Carlos Leon.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Avis i Mexico City. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Avis.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i Mexico City, Economy udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Economy udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 85 kr./dag i gennemsnit og 84 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Avis, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Mexico City. At leje en Economy fra Avis koster i gennemsnit 85 kr. per dag, hvilket er 3% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 60% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Avis for at spare penge på deres rejse til Mexico City.

Der er 7 Avis biludlejningslokationer i Mexico City. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Mexico City beliggende på Av. Capitan Carlos Leon. 47% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Mexico City lejede fra denne lokation det seneste år.