Udlejningsbiler fra Enterprise i Mexico City

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Mexico City

Mexico City, DF, Mexico
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Mexico City, DF, Mexico
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Mexico City Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Mexico City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,5

Comfort

4,5

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,5

Value

4,5

Information om Enterprise udlejningsbiler i Mexico City

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Enterprise udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Mexico City kunder og personale føler sig sikre, har Enterprise også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Enterprise har i Lufthavn: Mexico City Benito Juárez Intl kan findes på International Airport.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af billeje i Mexico City (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise.

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise i Mexico City i december er Premium udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 372 kr. per dag for Premium udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 372 kr. per dag.

I Mexico City har Enterprise 5 lokationer. International Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 60% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Mexico City fra Enterprise, International Airport lokationen.