Udlejningsbiler fra National i Mexico City

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i Mexico City

Mexico City, DF, Mexico
12. dec. — 19. dec.
Mexico City, DF, Mexico
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Mexico City National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i Mexico City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

National

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Information om National udlejningsbiler i Mexico City

Har National en lokation i Mexico City Benito Juárez Intl Lufthavn?

National har 1 lokation i Mexico City Benito Juárez Intl Lufthavn. Du vil finde National beliggende på International Airport.

Tilbyder National gratis afbestilling af lejebiler i Mexico City?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos National i Mexico City. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til National for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra National når man er i Mexico City i januar?

Overvej Premium udlejningsbiler fra National hvis du har brug for en udlejningsbil i Mexico City i januar. Når du lejer Premium biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 354 kr. per dag og helt ned til 346 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraNational—Premium bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange National biludlejningslokationer er der i Mexico City?

National har 5 biludlejningslokationer i Mexico City. Deres International Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 77% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra National i Mexico City, valgt at leje deres bil fra National lokationen på International Airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Mexico City?

Priser for biler i Mexico City opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Mexico City?

Fra december 2023 er der 136 udbydere at vælge mellem for biler i Mexico City.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Mexico City?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Mexico City. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Mexico City?

For at leje en bil i Mexico City, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Mexico City på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.