Udlejningsbiler fra Thrifty i Mexico City

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Mexico City

Mexico City, DF, Mexico
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Mexico City, DF, Mexico
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Mexico City Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Mexico City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,8

Comfort

3,2

Samlet

2,9

Afhentning/aflevering

3,2

Value

2,7

Information om Thrifty udlejningsbiler i Mexico City

Thrifty udlejningslokationer i Mexico City er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Thrifty er engageret i at bremse smitten i Mexico City:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Thrifty i Lufthavn: Mexico City Benito Juárez Intl (Av Capitan Carlos Leon).

Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Mexico City. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Thrifty for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Thrifty i Mexico City her.

I Mexico City har Thrifty 17 lokationer. Av Capitan Carlos Leon er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 62% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Mexico City fra Thrifty, Av Capitan Carlos Leon lokationen.