Udlejningsbiler fra Thrifty i Mexico City

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Mexico City

Mexico City, DF, Mexico
12. dec. — 19. dec.
Mexico City, DF, Mexico
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Mexico City Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Mexico City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,7

Comfort

3,1

Samlet

2,8

Afhentning/aflevering

2,4

Value

2,8

Information om Thrifty udlejningsbiler i Mexico City

Har Thrifty en lokation i Mexico City Benito Juárez Intl Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Thrifty i Mexico City Benito Juárez Intl Lufthavn (Av Capitan Carlos Leon).

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Mexico City?

Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Mexico City. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Thrifty for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Thrifty i Mexico City her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Mexico City i januar?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Thrifty mens de besøgte Mexico City i januar. Baseret på Thrifty biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 152 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 152 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Mexico City?

I Mexico City har Thrifty 16 lokationer. Av Capitan Carlos Leon er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 92% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Mexico City fra Thrifty, Av Capitan Carlos Leon lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Mexico City?

Priser for biler i Mexico City opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Mexico City?

Fra december 2023 er der 136 udbydere at vælge mellem for biler i Mexico City.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Mexico City?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Mexico City. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Mexico City?

For at leje en bil i Mexico City, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Mexico City på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.