Udlejningsbiler fra Enterprise i Izmir

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Izmir

Izmir, Tyrkiet
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Izmir, Tyrkiet
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Izmir, Izmir-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Stor

290 kr. - 1.201 kr.

Alle biltyper

235 kr. - 1.201 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise i Izmir, Izmir-provinsen er i oktober når priserne er 290 kr. per dag i gennemsnit. 290 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 702 kr. for en Enterprise Stor udlejningsbil i Izmir. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise i Izmir, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.


Izmir Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Izmir, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,6

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,6

Information om Enterprise udlejningsbiler i Izmir

Enterprise udlejningslokationer i Izmir er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Izmir:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 2 lokationer som Enterprise har i Lufthavn: Izmir Adnan Menderes kan findes på Adnan Menderes Airport og Adnan Menderes Airport Dom.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af billeje i Izmir (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise.

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise i Izmir i december er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 236 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 232 kr. per dag.

Den billigste type bil Enterprise tilbyder i Izmir er Economy til 236 kr. i gennemsnit per dag. 236 kr. per dag er 1% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Enterprise, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 18% af momondo-brugere som har lejet en bil i Izmir fra Enterprise valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

I Izmir har Enterprise 4 lokationer. Adnan Menderes Airport Dom er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 34% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Izmir fra Enterprise, Adnan Menderes Airport Dom lokationen.


Enterprise biler i andre byer i Tyrkiet

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyrkiet, som Antalya og Istanbul

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Izmir

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Izmir biludlejningsfirmaer