Udlejningsbiler fra Enterprise i Izmir

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Izmir

Izmir, Tyrkiet
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Izmir, Tyrkiet
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Izmir Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Izmir, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,4

Comfort

6,0

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,0

Information om Enterprise udlejningsbiler i Izmir

 • Er det sikkert at leje en bil fra Enterprise i Izmir under COVID-19?

  Enterprise udlejningslokationer i Izmir er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Izmir:
  • Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser
  • Løfte om fuld rengøring
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise i Izmir koste i oktober?

  210 kr. per dag i Izmir er den billigste pris for en udlejningsbil fra Enterprise i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Enterprise er tættere på 322 kr. per dag i oktober, eller 2.253 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Enterprise en lokation i Lufthavn: Izmir Adnan Menderes?

  Ja. De 2 lokationer som Enterprise har i Lufthavn: Izmir Adnan Menderes kan findes på Adnan Menderes Airport og Adnan Menderes Airport Dom.

 • Tilbyder Enterprise gratis afbestilling af lejebiler i Izmir?

  Enterprise tilbyder gratis afbestilling af billeje i Izmir (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise når man er i Izmir i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise i Izmir i oktober er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 352 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 329 kr. per dag.

 • Hvor mange Enterprise biludlejningslokationer er der i Izmir?

  I Izmir har Enterprise 4 lokationer. Adnan Menderes Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 45% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Izmir fra Enterprise, Adnan Menderes Airport lokationen.


Enterprise biler i andre byer i Tyrkiet

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyrkiet, som Istanbul og Antalya

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Izmir

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Izmir biludlejningsfirmaer