Udlejningsbiler fra Ecovia i Verona

Find og sammenlign gode tilbud på Ecovia udlejningsbiler i Verona

Verona, VE, Italien
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Verona, VE, Italien
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Verona Ecovia lokationer

Herunder kan du finde information om alle Ecovia biludlejningssteder i Verona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer

Information om Ecovia udlejningsbiler i Verona

Ecovia ønsker at deres kunder og personale i Verona skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Ecovia indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Verona. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Ecovia i Lufthavn: Verona (Verona Airport).

Ifølge vores data er Varevogn til passagerer biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Ecovia mens de besøgte Verona i august. Baseret på Ecovia biludlejningspriser i august sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Varevogn til passagerer på 1.980 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 1.980 kr./dag sidste august, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Verona Airport er den mest populære Ecovia biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Verona. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 68% af dem der valgte en udlejningsbil fra Ecovia valgt at leje fra Verona Airport lokationen.


Ecovia biler i andre byer i Italien

Find Ecovia tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Milano og Bologna

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Verona

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Ecovia? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Verona biludlejningsfirmaer