Udlejningsbiler fra Ecovia i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på Ecovia udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
man. 27.9
Middag
man. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Ecovia biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

51 kr. - 271 kr.

Alle biltyper

51 kr. - 279 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Ecovia i Milano, Lombardy er i juni når priserne er 51 kr. per dag i gennemsnit. 51 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 126 kr. for en Ecovia Lille udlejningsbil i Milano. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Ecovia i Milano, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Ecovia alt efter hvilken dag du booker.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Ecovia

180 kr./dag

17 okt. – 21 okt.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Ecovia

213 kr./dag

17 okt. – 21 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Ecovia

261 kr./dag

17 okt. – 26 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Milano Ecovia lokationer

Herunder kan du finde information om alle Ecovia biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

8,0

Information om Ecovia udlejningsbiler i Milano

 • Er det sikkert at leje en bil fra Ecovia i Milano under COVID-19?

  Ecovia ønsker at deres kunder og personale i Milano skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Ecovia indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Milano. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Ecovia i Milano koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 248 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Ecovia i Milano. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Milano fra Ecovia var 43 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Ecovia billeje i Milano i gennemsnit 1.737 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Ecovia en lokation i Lufthavn: Milano Linate?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Ecovia i Lufthavn: Milano Linate (Via F. Baracca 4 Novergo Di Segrate, MI).

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Ecovia når man er i Milano i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Ecovia i Milano, Economy udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Economy udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 142 kr./dag i gennemsnit og 43 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Ecovia i Milano?

  At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Ecovia i Milano. AT leje en Economy fra Ecovia koster 142 kr./dag i gennemsnit (75% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 36% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Milano.

 • Hvor mange Ecovia biludlejningslokationer er der i Milano?

  Ecovia opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i Milano. Den mest populære biludlejningslokation Ecovia har i Milano er placeret på S.S. 336 km 8+500.I løbet af de sidste 12 måneder har 52% af vores brugere, der søgte efter Ecovia udlejningsbiler i Milano endt med at leje deres bil fra S.S. 336 km 8+500 lokationen.


Ecovia biler i andre byer i Italien